• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Informació Limitem l'ús de Discord

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.661
Premis
5
Bona tarda! Contínuament anem ajustant diversos paràmetres del funcionament de motoristes.cat, a fi de perfilar i depurar el projecte per fer-lo el més útil i funcional possible, de cara a gaudir de la moto.

Aquests últims mesos hem potenciat l'ús de Discord com una eina de xat instantània, per aprofitar-ne els beneficis pràctics d'organització i contacte entre companys. La contrapartida d'això ha estat que malgrat pretendre ser una eina pràctica, ha esdevingut un punt d'intercanvi d'informació de qualitat que, com hem anat avisant sempre, es perd, ja que és un simple xat amb informació no organitzada, no ordenada i no recuperable, especialment pels esborrats periòdics que es realitzen als diversos canals, especialment d'esdeveniments i rutes, a fi de fer-los funcionals de cara a pròximes edicions. Aquest creixement del Discord també ha suposat un decreixament important de l'activitat al fòrum, ja que els usuaris més habituals han anat participant al Discord, i els nouvinguts al fòrum no han anat trobant la informació o simplement l'activitat que esperaven trobar.

Un exemple són les seccions d'esdeveniments organitzats. Malgrat estructurar-ne seccions amb fòrums independents entre esdeveniments, la major part de feedback, consells i aportacions d'interès s'ha quedat a Discord, i per tant, cap nouvingut al fòrum ho ha pogut aprofitar. És el mateix amb els viatges, rutes i experiències que heu tingut ganes de compartir: No són fàcilment recuperables ni estan ordenades enlloc.

És per aquest motiu, i perquè el principal objectiu de motoristes.cat és el forjar una comunitat funcional de motoristes, que restringim de moment la redacció als principals canals del Discord, tot i que queda en actiu tant pel que fa al xat privat entre membres, com a la obertura concreta de canals per rutes i esdeveniments com una eina totalment pràctica. Aquests canals s'obriran al llarg del dia previ a la ruta o esdeveniment, per estar operatius al llarg de la jornada següent a efectes comunicatius.

Sé que és molt llaminer tenir un xat àgil i potent per volcar la nostra passió en comú, però el Discord no és vàlid per això, perquè tot es perd. Vam apostar pel fòrum a motoristes.cat perquè creiem que és la eina més potent i més útil per organitzar i gaudir del motociclisme des de la xarxa cap a l'exterior del garatge, així que mica en mica esperem tornar a generar el flux d'activitat, validesa i interès que assolíem abans de virar, erròniament, cap a Discord.

Gràcies a tots per l'interès. Aquest fil resta obert de cara a rebre opinions, propostes i suggerències, i com sempre, res és definitiu, però de moment s'aplica la mesura de manera indefinida, com a mínim fins a trobar una fórmula suficientment limitada i funcional pel Discord per sotmetre-la a prova.

Igualment comentar que seguim estudiant eines per potenciar l'agilitat i la practicitat del fòrum: Tenim Tapatalk, i els usuaris de windows i android ja haurien de poder-se instal·lar una app progressiva del fòrum des del navegador. També hem instal·lat la funcionalitat d'AMP per facilitar la navegació dels nouvinguts, estudiem apps natives per Google Play i Appstore, i en definitiva seguirem treballant per fer la comunitat tant pràctica com sigui possible, però està clar que partir-la en dos, malgrat la bona fe de tots, ha estat perjudicial per valor que podem oferir com a comunitat de motoristes.

Pel que fa a les apps progressives per android i windows:

-Android: Explicat en un missatge de sota.

- Windows: a la banda dreta i final de barra d'URLs, feu clic a "descarregar app", i la podreu afegir també a la vostra barra de tasques.

-iOS: S'està a l'espera de que Apple permeti aquesta funcionalitat amb el software que fem servir.

Salutacions i gas
 
Última edició:
Xavi Canyo

Xavi Canyo

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Oct 2020
1.186
2.551
Premis
10
Barcelona
Moto
BMW C650 Sport
La veritat es que per mi està bé, com no puc estar al tanto tot el dia, havia cops que hem perdia i no sabia de que s'estava parlant.
Amb els fils del forum m'aclaro més, serà que m'estic fent gran. :ROFLMAO:
 
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
Bones,

Tal com ja vaig comentar pel Discord, feia temps que no la feia servir. Amb el grup de wasap que tenim els GIROMOTER@S crec que en tenim un lloc on cherrar de moltes vanalitats, posar videos i fotos "típiques"... Un xat més proper.

Al igual que d'altres, a mi m'atrapa més la fórmula del forum. Fils i fils que perduren sobre motos, roba, rutes, cursos de conducció.... Que tant et poden servir per iniciats, per recordar aquells debats, recabar info sobre una moto de 2a ma que tens pensada de comprar...

Jo el que ho trobat que no lligaba gaire és que tot el que es posaba al forum, sortia al Discord. Però no al inrevés. Crec que haver estat integrada amb el forum, hagués estat un encert o conviurien tranquilament.

Jo, pel moment, instalaré la apk de MOTORISTES.CAT i....ja la hi posarem a to entre tots !!!
 
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.661
Premis
5
Bon dia!

Per a major comoditat, ja teniu disponible la instal·lació de la app en Android de la següent manera, adjunto captures:

20210716 083344
Screenshot 20210716 083433 Chrome
 
  • Like
Reaccions: jordiTR63
mr_pointer

mr_pointer

Residència habitual: Sobre Rodes
Editor Wiki
8 Mar 2021
378
960
Premis
37
Girona
Moto
R1250GS_Trophy (+ CB650R)
Apk instal·lada i funcionant (y)
Hola,

Jo m'hauré d'esperar a l'app per a iOS....

Trobo molt encertat discontinuar Discord, o més aviat, deixar-lo actiu només pels dies dels esdeveniments. Per a mi va ser un embolic, i no entenia la seva raó d'ús, ja que per a comunicació des del mòbil més àgil ja teníem TAPATALK (https://www.tapatalk.com/) que sincronitza en tots dos sentits sense generar confusions. Jo ho faig servir de fa temps per diversos fòrums de tota mena, i també ho feia i ho faré servir pel nostre de motoristes.cat; de fet, bona part dels meus missatges i likes són des de Tapatalk i no s'ha generat per això cap mena de problema.

No obstant, l'app motoristes.cat és encara millor solució, i de moment sóc dels desafortunats que no la podem tenir encara.

Fins aviat.
 
  • Like
Reaccions: Nikokaos i Roger
mr_pointer

mr_pointer

Residència habitual: Sobre Rodes
Editor Wiki
8 Mar 2021
378
960
Premis
37
Girona
Moto
R1250GS_Trophy (+ CB650R)
Hola, que em veieu diferent? Ja estic a l'apk!
Perfecte @Roger, gràcies per pensar en aquesta comunitat i facilitar tot el possible la comunicació entre tots.

no es nota res :)
quan us assebenteu que és la versió per a iOS, si us plau, aviseu !


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
  • Like
Reaccions: Roger