• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Manoplas... no mes fred!!!

jordiTR63

jordiTR63

Residència habitual: Sobre Rodes
15 Jun 2020
708
1.632
Premis
11
Comarca del Garraf
rbpi2radio.blogspot.com
Moto
Suzuki DL650 VStrom XT 2018
Holas!

Molt interessant i il·lustratiu el vídeo de @perlanegraviajes .

Com comenta, hi ha certs accessoris que son "terribles" estèticament, i les manoplas en son un, totalment d'acord.

Jo pateixo molt de fred a les mans, per raons personals, i a l'hivern en moto ho passo malament, normalment porto dos guants : uns sota-guants finets (Decathlon) i els de Gore-Tex o pell normals de moto. Això fa que no tinguis tota la mobilitat que s'espera a les mans però es millor que res.

A la VStrom porto els paramans de serie, que no valen per els impactes, però un espera que protegeixin una mica del fred...

Cada hivern em debato entre instal·lar uns punys calefactats (tampoc m'agrada la idea i a mes son carillos...) o veure que coi faig amb els dits congelats, i les manoplas sempre han estat una opció tot i que, repeteixo, les trobo horribles.

@perlanegraviajes ens mostra molt didàcticament que aquestes de Givi que valen per totes les tipus trail o que portin paramans, son realment fàcils de posar i treure... això es un punt.

No crec , en el meu cas, que acabi comprant i muntant en moments puntuals les manoplas d'aquest tipus, però si que crec que si fes tirades molt llargues en dies freds de hivern les posaria, ja que del contrari m'haurien d'amputar algún dit.

Bon vídeo divulgatiu !!!... moltes gràcies!

Salut i gassss!​
 

Fils similars