• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

MotoGP o Superbikes....????

Pep Aràgo

Pep Aràgo

Residència habitual: Sobre Rodes
OffRoader
21 Set 2020
865
1.535
Premis
10
Avui ha sigut un d aquells dies que he tingut que anar "jugant" amb les emissions dels directes i les gravacions de les curses de MotoGP i Superbikes....

He arribat un punt en que començo a prioritzar el seguir el mundial de SBK, ara que començo a tenir clar qui son els pilots, en detriment del de MotoGP, i no precisament pq en Marquez sigui fora de servei, sinó pq el format de curses del mundial de SBK em convenç molt més que no MotoGP.

Que n opineu referent a això...????
 
  • Collons
  • Like
Reaccions: Serra i Gabivolador

Fils similars