• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Necessito Refrescar-me (Breaking Time)

Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
Hola amics i companys del forum !!

Feia temps que no obria cap fil des del nostre grup GIROMOTER@S i avui us portem una idea per a gaudir de la moto i dels amics moteros aquests dies tant i tant familiars: quedar per pendre res enlloc on volgueu, però anant-hi sobre dues rodes.

En què consisteix aquesta proposta?

Quedar un ratet, pendre alguna cosa que porteu de casa, fer la "rigor fotus" i compartir-ho amb tots nosaltres!

Res i molt, oi?

Des del nostre nou grup de Whatsapp i Facebook, hem llençat aquesta proposta per a que tots els grups, clubs, associacions i colegues tinguin l'excusa perfecte per trencar la quasi normal monotonia del nadal ,"familia-menjar-dormir afartat-tornem l'endemà"....

Ja sabeu que ho pensareu....
"Necessito un break, un refrescant breaking time motero!!"

Aquí teniu l'enllaç per a que feu un cop d'ull a la nostra iniciativa, flexible, oberta i fresca....

Jajajajaja!!
 
Última edició:

Fils similars