• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Ruta en moto NordKapp

JCThorgal

JCThorgal

Rodant
10 Jun 2020
39
73
Premis
31
Poble Sec (BCN)
Moto
Suzuki/BMW/Ducati
Bona tarda a tothom!!!
Si no us importa em quedo en aquest xat a l'espera que es reactivi el tema per al gran viatge. Crec que pel que he pogut anar veient i llegint es pot realitzar perfectament en uns 21 dies sense grans tirades i descansant en el trajecte per a gaudir-lo completament. L'única pega que tinc i és la meva opinió personal, és que no m'agrada la idea de tendes de campanya havent-hi alternatives, evidentment.
Repeteixo jo m'apunto per a quan es reactivi, ens anem llegint.
V'sss
Salut i benzina
 
  • Like
Reaccions: Serra i Nikokaos
jmartells

jmartells

Rodant
9 Des 2020
23
61
Premis
2
Bones @JCThorgal , aquest any no ha pogut ser per la meva part, però el any que ve si no hi ha un cataclisme serà si o si.

Com ja he comentat altres vegades hi ha molta gent que el fa sol el viatge, però jo seria mes de anar amb algú mes.

I estic amb tu, lo de la tenda de campanya no es lo meu, quan al càmping hi ha cabanyes que estan força be.

Anem parlant, ham qui li vingui de gust !!!

Salut
 
  • Like
Reaccions: Serra i Nikokaos

Fils similars