Informació Nou sistema de calendari i esdeveniments

Afegit al Calendari 30-07-20, 31-07-20

Roger

Administrador
Organització del fòrum
LV
2
 
Premis
5
Bones! Hem implementat un sistema de calendari i esdeveniments al fòrum a fi de dinamitzar l'organització de sortides i l'assistència a cites del món del motor.

Amb aquest sistema, podem per exemple obrir un fil a la secció de sortides i configurar-hi una o més dates que apareixeran al calendari del fòrum, i que serviran per marcar que per aquell dia s'ha organitzat una sortida. Si una mateixa sortida la realitzem igual en diverses dates, podem afegir més dates al calendari que es relacionaran amb el mateix fil.

Si mirem al botó de "Novetats" veurem que es marquen diferenciats els fils que consten al calendari, i s'hi mostrarà la data.

Com afegir una nova entrada al calendari?
1- Crear un nou fil o dirigir-vos a un ja existent
2- Clicar a "Més opcions"
3- Clicar a "Menú del Calendari"
4 - Clicar a "Afegir a Calendari"
5- Seleccionar "Data d'esdeveniment de Calendari"
6- Clicar "Afegir al Calendari"

Tots els esdeveniments dels pròxims 30 dies no només es mostraran al calendari que trobareu en una pestanya a la barra superior de navegació del fòrum, sinó que es mostraran a la barra lateral del menú principal del fòrum.

Amb aquesta funcionalitat esperem donar un cop de mà en la organització de sortides i en la recerca de companys de ruta.

Per aprofitar la funcionalitat val la pena crear fils ben detallats pel que fa a les sortides que es muntin, encara que siguin a nivell individual per si s'hi vol unir més gent. En aquest cas recomano que afegiu detalls com ara:
 • Traçat (enllaçat al maps) i parades previstes
 • Nivell de conducció
 • Predisposició a esperar-se mútuament o a quedar directament en punts del traçat
 • Ritme de circulació
 • Model de moto
 • Cilindrada
 • Preferències en general que es puguin valorar de cara a una bona experiència de ruta
Si es tracta de rutes de diversos dies, viatges que es volen compartir o experiències o plans més elaborats, com més detallats estiguin els fils, més podrem aprofitar la funcionalitat (Imatges, traçats del Wikiloc o Google Maps, detalls....)

Aprofito per afegir que si sortiu a rodar en un grup habitual de companys però no esteu tancats a noves incorporacions, pot ser bona idea obrir fils convidant a altres a unir-se, indicant sempre que es vulgui preferències per edat, tipus de moto, habilitat, ritme, etc.. Al final no es tracta només de muntar sortides sols o de buscar-ne, sinó d'obrir una mica el nostre entorn a altres persones que també poden voler gaudir de la moto amb gent nova.
 

Adjunts

 • Screenshot_20200717-080702_Chrome.jpg
  Screenshot_20200717-080702_Chrome.jpg
  537,7 KB · Visites: 74
 • Screenshot_20200717-080627_Chrome.jpg
  Screenshot_20200717-080627_Chrome.jpg
  198,9 KB · Visites: 67

Fils similars

A dalt