• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Informació Poca activitat xarxes i web per càrrega de feina

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.301
2.640
Premis
5
Bones! Només comentar que sóc conscient de l'especialment baixa activitat que estic generant amb el projecte de motoristes.cat, però com alguns ja sabeu, estic força força liat amb temes acadèmics i laborals que em tindran ocupat aquests darrers mesos de l'any, com a mínim.

Al final toca prioritzar, però bueno tot té el seu moment👍🏻

Espero que seguiu gaudint molt de les motos en bona companyia!!

Salutacions
 
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.301
2.640
Premis
5
De la baixa activitat, som responsables tots plegats
Que va heheh. El projecte al final té la forma que li dóno, i en el format actual i en temps de xarxes socials, en el qual tothom comparteix contingut i debat des dels seus perfils, és evident que el format fòrum difícilment pot competir.

Quan torni a tenir força temps lliure ja mirarem d'adaptar la comunitat als nous temps 👍🏻