• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Informació Poca activitat xarxes i web per càrrega de feina

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.655
Premis
5
Bones! Només comentar que sóc conscient de l'especialment baixa activitat que estic generant amb el projecte de motoristes.cat, però com alguns ja sabeu, estic força força liat amb temes acadèmics i laborals que em tindran ocupat aquests darrers mesos de l'any, com a mínim.

Al final toca prioritzar, però bueno tot té el seu moment??

Espero que seguiu gaudint molt de les motos en bona companyia!!

Salutacions
 
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.655
Premis
5
De la baixa activitat, som responsables tots plegats
Que va heheh. El projecte al final té la forma que li dóno, i en el format actual i en temps de xarxes socials, en el qual tothom comparteix contingut i debat des dels seus perfils, és evident que el format fòrum difícilment pot competir.

Quan torni a tenir força temps lliure ja mirarem d'adaptar la comunitat als nous temps ??