Prenem algo! Prenem algo!

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
Premis
5
Motoristes! Habilitem aquest fòrum a dins de la categoria de Rutes, a fi d'agilitzar el prendre alguna cosa amb altres companys de la comunitat, en moments en que ens vingui de gust compartir una estona de sobretaula de manera fàcil, àgil i sense compromís.

D'aquesta manera, podem proposar una trobada àgil a on més ens interessi (un establiment determinat, una localitat en la que ens volem aturar a prendre algo durant una ruta o, simplement, el fet de quedar amb un altre motorista a prop de casa nostra per passar una estona, durant la setmana). Els altres companys podran valorar si els quadra el desplaçament i l'horari, per sumar-se o no al cafè o a l'entrepà, o fins i tot proposar alternatives per facilitar la trobada. També podem proposar una franja horària i una localitat, si sabem que estarem lliures, i així entre els interessats podeu acordar un punt exacte per fer un mos o un cafè.

De moment, i degut a la naturalesa especialment dinàmica d'aquesta funcionalitat, aquesta no funcionarà amb l'obertura d'un fil nou per proposta, sinó que les propostes versaran totes en aquest mateix fil.
A més i amb la mateixa intenció, s'habilita una sala de xat sincronitzada en temps real amb les publicacions d'aquest fil.

Aprofito per comentar que perfilem la categoria de rutes, de la part superior del fòrum, i l'encapçalem amb les dues dinàmiques que oferim per a trobar nous companys de ruta:
Pel que fa als Grups de Rutes, comentar que l'aplicatiu disposa d'una opció per convidar a nous membres al vostre grup. Us podeu guiar pel Cens de Motoristes per convidar a companys que encaixen amb el perfil de les vostres activitats.
 
A dalt