• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Ruta en moto Punts de trobada d'interès i costum motorista

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.655
Premis
5
Bones! Arran de la proposta de l' @edudzn d'afegir un premi virtual pels que hagin visitat el monestir de la Verge de Montserrat de Montferri, Tarragona, podriem elaborar una llista més extensa de punts d'interès del sector motorista del territori, i podriem fer-ho amb dues finalitats:
  • La d'elaborar un mapa d'aquests punts, tal i com ho estem fent en aquest mapa a proposta de l' @AlbertObiols , a fi de facilitar la difusió d'aquests indrets pels que encara no els coneguin, i tenir la possibilitat de visitar-ne de nous dels que ja coneguem nosaltres.
  • Augmentar la llista de premis virtuals del fòrum relacionats amb aquests punts de marcat interès motorista, com ja fem amb el Mazinguer Z, les vinyes, etc.
Després crearé un mapa com el dels restaurants amb permisos oberts per a que tots puguem anar afegint--hi els llocs.
 
Última edició:

Fils similars