• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Social Riders Quan enxampes la càmara de vídeo que surt volant !!!

Espai per a compartir contingut dels Social Riders i MotoVloggers de la comunitat.
mr_pointer

mr_pointer

Residència habitual: Sobre Rodes
Editor Wiki
8 Mar 2021
379
962
Premis
37
Girona
Moto
R1250GS_Trophy (+ CB650R)
Hola,

Anava jo de camí a Vielha per fer la RodiBook 2021, modalitat Rookies. Al davant en @Serra marcant el ritme.

Era una tarda molt plujosa, i acabaven de sortir d'un bon xafac. Llavors, va sortir el sol i la vista era espectacular, per aquest llum que traspassa aire molt net després de que la pluja hagi arrossegat a terra gran part de les partícules en suspensió de l'aire.

Això convidava a engegar la càmara de vídeo que portava enganxada al manillar de la moto. La portava encarada a mi. La engego, veig que ja m'he gravat prou i la giro perquè ho interessant estava al davant, amb la Guzzi d'en @Serra de decoració ;-)

I sorpresa!!!

La tapa de la gàbia de la càmara se l'havia portat també l'aigua, o ves a saber com va saltar minuts abans. Amb el vent de cara s'aguantava perfectament, però al girar-la tot ho contrari, i inmediatament va sortint volant de la gàbia oberta !!! Com un ocellet convidat pel vent a volar el seu propi camí :) Però si les càmares no tenen ales !!!

I llavors, sense cap protecció i a 100 km/h. aprox. la caiguda a terra era segura i el trancament en mil pedaços també :-(

Però per sort, els de més de 50 encara tenim prou reflexes, i una mà àgil va atrapar al vol a la pobre càmara que volia volar però no podia, i la va salvar de fer-se miques !!!

Aleshores, la satisfacció d'haver salvat de la mort segura l'èsser tecnològic va ser molt efímer, perquè anar en cinquena marxa, amb la mà esquerra ocupada i haver d'aturar-se... com es fa? Doncs frenant la moto poc a poc fins que es cali ;-)

I la sensació llavors era entre emprenyat i sorprès ... no tenia gens clar què expressar, i per tant, no vaig expressar res, com si això em passés cada cinc minuts !!! Un keep calm total ;-)


Espero que us agradi el vídeo i la xerrameca !!!