Social Riders Quan enxampes la càmara de vídeo que surt volant !!!

Espai per a compartir contingut dels Social Riders i MotoVloggers de la comunitat.
jamar

jamar

Motoaddicte
Rider On Road
Editor Wiki
Premis
12
Hola,

Anava jo de camí a Vielha per fer la RodiBook 2021, modalitat Rookies. Al davant en @Serra marcant el ritme.

Era una tarda molt plujosa, i acabaven de sortir d'un bon xafac. Llavors, va sortir el sol i la vista era espectacular, per aquest llum que traspassa aire molt net després de que la pluja hagi arrossegat a terra gran part de les partícules en suspensió de l'aire.

Això convidava a engegar la càmara de vídeo que portava enganxada al manillar de la moto. La portava encarada a mi. La engego, veig que ja m'he gravat prou i la giro perquè ho interessant estava al davant, amb la Guzzi d'en @Serra de decoració ;-)

I sorpresa!!!

La tapa de la gàbia de la càmara se l'havia portat també l'aigua, o ves a saber com va saltar minuts abans. Amb el vent de cara s'aguantava perfectament, però al girar-la tot ho contrari, i inmediatament va sortint volant de la gàbia oberta !!! Com un ocellet convidat pel vent a volar el seu propi camí :) Però si les càmares no tenen ales !!!

I llavors, sense cap protecció i a 100 km/h. aprox. la caiguda a terra era segura i el trancament en mil pedaços també :-(

Però per sort, els de més de 50 encara tenim prou reflexes, i una mà àgil va atrapar al vol a la pobre càmara que volia volar però no podia, i la va salvar de fer-se miques !!!

Aleshores, la satisfacció d'haver salvat de la mort segura l'èsser tecnològic va ser molt efímer, perquè anar en cinquena marxa, amb la mà esquerra ocupada i haver d'aturar-se... com es fa? Doncs frenant la moto poc a poc fins que es cali ;-)

I la sensació llavors era entre emprenyat i sorprès ... no tenia gens clar què expressar, i per tant, no vaig expressar res, com si això em passés cada cinc minuts !!! Un keep calm total ;-)


Espero que us agradi el vídeo i la xerrameca !!!
 

Fils similars

A dalt