• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Anàlisis-Comparativa Quins son els millors navegadors Android per la moto?

Xav2

Xav2

Rodant
15 Nov 2015
32
15
Gps 02


Qui no recorda aquells moments en què et anaves de viatge i et tornaves boig buscant un poble, un carrer... Avui dia, gràcies als navegadors GPS aquells moments han quedat enrere, pertanyen al passat i ara, el que es perd, és perquè vol . Els smartphones faciliten disposar de fantàstics navegadors Android que ens valen per no perdre'ns mai més quan anem per primera vegada a una destinació. Entre les millors aplicacions GPS per Android podem destacar les següents:

1. En primer lloc tenim el GPS Android Sygic GPS Navigation. Es tracta d'una aplicació GPS guiada per veu que et va explicant pas a pas les rutes. Conté molts mapes TomTom. L'aplicació i els mapes es van actualitzant de forma gratuïta, emmagatzemant els mapes al teu telèfon perquè puguis disposar-ne sense necessitat de connexió. Milions de clients a tot el món avalen la seva eficàcia.

2. GPS Android Igo. Aquesta aplicació és summament atractiva. Conté mapes d'Espanya, Portugal, França, Marroc... tots ells actualitzats. A més, t'avisa dels radars fixos, mòbils, de semàfor, de tram, i punts de circulació conflictius. T'avisa per veu i visualment de la velocitat de cada radar. També disposes de gràfics dels edificis en 3D, relleu d'Europa Occidental i Àfrica i una veu t'avisa del nom dels carrers i la sortida que has de prendre per arribar al teu destí. En castellà, llatí i anglès, pots demanar més?

3. GPS Android NDRIVE Iberia. El programari d'aquesta aplicació ha rebut premis per la seva eficàcia en mostrar la navegació i el trànsit en temps real. Aquesta navegació per GPS té una connectivitat molt fluida i les adreces poden ser ampliades per la cerca a Google.

4. GPS Android Wise Pilot-Navegador GPS. Aquesta aplicació és especialment interessant. Per què? Doncs pel següent motiu. L'usuari pot utilitzar les característiques gratuïtes, com poden ser mapes, recerca, compartir i instruccions per arribar a destinació Però no només això, sinó que també pots comprar en l'aplicació característiques que ofereixen un valor afegit, com poden ser la navegació turn-by -turn, és a dir, un emmagatzematge dels mapes al nostre telèfon de manera que no necessitem estar connectats a internet per consultar-los. També podem descarregar càmeres de control de velocitat. Els preus no són fixos i van variant amb els dies.

5. GPS Android Copilot Live Premium Iberia. Si vols anar a qualsevol lloc, no importa el recòndit que sigui o el poc que el conegui la gent, aquest GPS és per a tu. Et guia per veu en aquesta aplicació de navegació per satèl·lit. En el teu tablet o telèfon Android pots descarregar i emmagatzemar les llistes de carrers de determinades regions d'Europa, de manera que no cal que tinguis connectivitat a internet per poder consultar-los en qualsevol moment. Només hauràs haver-los descarregat sota una xarxa wifi i gaudir-ne.

6. GPS Android Navigon Iberia. Amb aquest GPS teu mòbil Android serà tan complet com el millor atles geogràfic, però millor. Amb aquesta aplicació pots descarregar l'últim material cartogràfic de NAVTEQ amb cobertura a Espanya, Portugal, Andorra i Gibraltar. A més ,, NavigonMyMaps et permet emmagatzemar només els mapes que utilitzaràs per tal de deixar més espai lliure a la memòria del teu mòbil per a qualsevol altra informació que t'interessi guardar al telèfon: fotografies de les teves vacances, vídeos, jocs, música, ... tot el que se't passi pel cap i tot el que et vingui de gust.

7. GPS Navigation Route 66 Maps + Navigation. Aquesta aplicació és una veritable meravella del progrés. Es tracta d'una aplicació basada en mapes i navegació Follow Me amb moltes millores i avenços que fan d'aquest navegador un dels millors. Pots accedir immediatament a més de 100 mapes recents i actualitzats que no et deixaran tirat en cap circumstància. Les actualitzacions dels mapes són instantànies i pots guardar-los en el teu telèfon mòbil per tenir-los a mà en qualsevol ocasió.

Com pots veure, les opcions són múltiples. Pots descarregar totes i cadascuna d'aquestes apps i triar la que més prestacions t'ofereixi, la que més confiança et doni o la que més t'agradi.

Font
 
Miriam_er6

Miriam_er6

Rodant
17 Des 2015
27
10
A mi m'agrada que no necessitin internet per funcionar... Penso que amb internet sempre tens el google maps a mà que et treu del pas, però per viatjar amb gps o recórrer més distància fa falta algo que surti més a compte, com algun dels que has posat :D
 
  • Like
Reaccions: Tàrraco i Xav2
Xav2

Xav2

Rodant
15 Nov 2015
32
15
A mi m'agrada que no necessitin internet per funcionar... Penso que amb internet sempre tens el google maps a mà que et treu del pas, però per viatjar amb gps o recórrer més distància fa falta algo que surti més a compte, com algun dels que has posat :D
Penso el mateix.... Amb el mòbil em venia el Navigon Iberia i la veritat és que no l'he fet servir perquè de fet no m'ha fet falta, però ja se que el tinc i quan tingui algun viatge o em faci falta per alguna ruta em baixaré el contingut.
 
  • Like
Reaccions: Tàrraco
Roger X-ADV

Roger X-ADV

Residència habitual: Sobre Rodes
Editor Wiki
18 Oct 2015
1.240
2.183
Premis
10
Moto
Honda X-ADV
He tingut ocasió de provar-ne algun i la veritat és que m'ha funcionat molt bé. Això si, cal tenir ben actualitzats els mapes des de casa per què un cop conduint, si ho volem fer, segurament ens descarregui una quantitat molt gran de mapes, gastant més quantitat de megues d'internet que utilitzant el google maps tot el trajecte.
 
  • Like
Reaccions: Tàrraco
Roger X-ADV

Roger X-ADV

Residència habitual: Sobre Rodes
Editor Wiki
18 Oct 2015
1.240
2.183
Premis
10
Moto
Honda X-ADV
Jo faig servir waze per navegar i Myride (app de yamaha) per les rutes.
Del Waze en tinc bones experiències jo també. Fas servir el teu mòbil principal?
Jo intento fer servir un mòbil més antic pel tema de les vibracions (em fa patir molt trote pel mòbil nou). Suposo que si tingués un bon suport que em donés confiança li podria posar, però tots els que hi ha per amazon són una mica xinorris.
 
  • Like
Reaccions: Tàrraco
Yamnis

Yamnis

Rodant
20 Feb 2020
41
31
Premis
1
Pla de l'Estany
Moto
Mt09 tracer
Si, faig servir el telèfon que duc sempre. M'hi vaig posar un suport a la moto que inclou carregador. D'aliexpres, eh? 15€ o així. Busca suport per telèfon gs i segur que apareix. Després t'hi faig una foto.
 
  • Like
Reaccions: Tàrraco
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
Holaaaa !!

Jo, pel moment, he optat per fer ús de Google Maps en les rutes de cap de setmana: quan sortim en grup, comparteixen l'ubicació pel wasap els que organitzen la sortida. És força pràctic i ajuda a no trencar el grup o que algú es perdi si es retrasa.


He fet servir diferents navegadors android per al telèfon i sempre havia descarregat mapes i tal. Des del moment que varem tenir roaming gratuit per Europa, crec que per usos puntuals Google Maps és suficient.

Recomano Navigon, amb ell he anat a tot arreu. Després he fet servir CoPilot i TomTomGo!, però acostumat al Navigon, no em van vonvèncer del tot. Ara mateix estinc probant Calimoto, versió gratuita, per crear rutes amb moto. A veure què tal resulta, tot i que d'inici fa molt bona pinta !!

I juntament amb un GPS Android recomano Radarbot, una apk de radars (per si el teu GPS no en té alertas, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vialsoft.radarbot_free), i una apk per trovar les benzineres amb preus més baixos, Gasolineras España (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobialia.gas.spain

En quant al suport per la moto, jo faig servir un de Givi:
51Fl88AJHRL AC SY400

51BZuXSc9EL AC SY400



Ens veiem a l'asfalt
 
Última edició:
  • Like
Reaccions: Tàrraco
Tàrraco

Tàrraco

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
31 Ago 2017
445
679
Premis
8
Tarragona
Bon dia,

Jo quan o necessito faig servir el Google Maps, de moment ja em va be ;)

El suport que faig servir es aquest:

1585303559101


Salutacions,
 
J.M

J.M

Com es caminava?
20 Feb 2020
248
626
Premis
13
Barcelona / Granollers
Moto
Triumph Speedmaster 900
Bon dia,

Jo quan o necessito faig servir el Google Maps, de moment ja em va be ;)

El suport que faig servir es aquest:

Veure l'arxiu adjunt 366

Salutacions,
Aguanta bé el suport?
No toca cap botó?
Gaire vibració? A quina velocitat?
És que estic pensant en adquirir-ne un (amb tant de temps lliure se'm dispara la falera consumista) però no vull deixar el mòbil pel camí...
 
Tàrraco

Tàrraco

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
31 Ago 2017
445
679
Premis
8
Tarragona
Hola,

A mi en va be, el suport el pots girar per posar a la posició que mes et convingui, tot i ser de material plàstic aguanta be el mòbil, no i noto cap vibració i això que la moto en fa.
A mes a mes de les subjeccions laterals porta una goma per subjectar millor el mòbil, jo la vaig posar per prova la primera vegada però no l'he posat mes, amb els 4 suports laterals regulables en tinc prou.
Velocitat ? jo com a màxim vaig a 120 :p, a mes tinc el paravents que hi fa molt (sense no l'he provat mai).
No toca cap botó, però suposo que això depent d'on o posis, tipus de volant, etc...
A banda també vaig comprar una funda estanca per quan plou o fa mal temps (aquí cal vigilar al comprar-la que hi ha vaires mides i es qüestió d'agafar una que i vagi be o una mica mes gran (hi ha peces de goma a dincs per ajustarla). jo la vaig comprar a botiga fisicament per poder-ho provar ;).

Adjunto 4 fotos on es veu el suport, no son gaire bones pero no en he trobat cap de millor.

1585309008092

1585309032211

1585309166759


Salutacions,
 
  • Like
Reaccions: J.M
Tàrraco

Tàrraco

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
31 Ago 2017
445
679
Premis
8
Tarragona
@J.M Avui fent neteja he trobat les instruccions de la funda estanca, per si et serveis d'alguna cosa te les adjunto ;)
IMG 20200330 171949

IMG 20200330 172000

Salutacions,
 
  • Like
Reaccions: J.M
Serra

Serra

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
Editor Wiki
22 Feb 2020
1.598
2.745
Premis
20
Província de Girona
Moto
Moto Guzzi V85TT Travel 2020
Personalment tinc aquesta bossa Shad
eyJidWNrZXQiOiJtb3RvY2FyZCIsImtleSI6InByb2R1Y3RzXC9pbWFnZXNcLzIwMDAyXC9zaGFkLXNsMTJtLTMtTS0yMDAwMjI4OTEuanBnIiwiZWRpdHMiOnsid2VicCI6eyJxdWFsaXR5Ijo4NX0sImpwZWciOnsicXVhbGl0eSI6OTF9LCJyZXNpemUiOnsid2lkdGgiOjExMDAsImhlaWdodCI6MTEwMCwiZml0IjoiY292ZXIifX0sInYiOiIzZWFhZDA3ODNkZmQ1YmJlNzRkNDBjNDNkYzQyMGIxNCJ9

Com veieu es posa sobre el dipòsit amb imans (també porta una corda per lligar-la al centre del manillar pels que no ens fiem dels imants) i porta un compartiment impermeable pel mòbil. Es pot abaixar el cap cap al dipòsit un moment i mirar el dubte que tinguis. Personalment no sóc un gran fan de barrejar moto i GPS perquè perdre's i descobrir és part de l'aventura, per mi al menys, sobretot si no vas amb presses perquè hagis de ser enlloc, però no sempre es pot fer així i toca alguna alternativa.
La bossa quan te la treus porta un cordill que es pot treure i posar quan no el necessites i queda penjada de l'espatlla com una bandolera o una cartera. A més a més considero que el preu és raonable, i fabricada a casa nostra, a Mollet del Vallès. No us he convençut? :)
 
Tàrraco

Tàrraco

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
31 Ago 2017
445
679
Premis
8
Tarragona
Personalment tinc aquesta bossa Shad
eyJidWNrZXQiOiJtb3RvY2FyZCIsImtleSI6InByb2R1Y3RzXC9pbWFnZXNcLzIwMDAyXC9zaGFkLXNsMTJtLTMtTS0yMDAwMjI4OTEuanBnIiwiZWRpdHMiOnsid2VicCI6eyJxdWFsaXR5Ijo4NX0sImpwZWciOnsicXVhbGl0eSI6OTF9LCJyZXNpemUiOnsid2lkdGgiOjExMDAsImhlaWdodCI6MTEwMCwiZml0IjoiY292ZXIifX0sInYiOiIzZWFhZDA3ODNkZmQ1YmJlNzRkNDBjNDNkYzQyMGIxNCJ9

Com veieu es posa sobre el dipòsit amb imans (també porta una corda per lligar-la al centre del manillar pels que no ens fiem dels imants) i porta un compartiment impermeable pel mòbil. Es pot abaixar el cap cap al dipòsit un moment i mirar el dubte que tinguis. Personalment no sóc un gran fan de barrejar moto i GPS perquè perdre's i descobrir és part de l'aventura, per mi al menys, sobretot si no vas amb presses perquè hagis de ser enlloc, però no sempre es pot fer així i toca alguna alternativa.
La bossa quan te la treus porta un cordill que es pot treure i posar quan no el necessites i queda penjada de l'espatlla com una bandolera o una cartera. A més a més considero que el preu és raonable, i fabricada a casa nostra, a Mollet del Vallès. No us he convençut? :)
Hola, jo en tinc una de semblant de Givi i van força be, però el que em va passar un cop es que en una ruta a l'estiu, tenia el movil dins de la bossa i amb el sol i la calor quan el vaig treure i el vaig posar en marxa em va sortir un missatge que apages el movil per exces de calor o_O, la veritat es que estava mes que calent des de llavors que no l'he tornat a posar, al menys en estiu :cautious:... Despres ja em vaig agafar el suport de volant que al menys allí es va ventilant ;).

Salutacions,
 
  • Like
Reaccions: Serra
Serra

Serra

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
Editor Wiki
22 Feb 2020
1.598
2.745
Premis
20
Província de Girona
Moto
Moto Guzzi V85TT Travel 2020
Hola, jo en tinc una de semblant de Givi i van força be, però el que em va passar un cop es que en una ruta a l'estiu, tenia el movil dins de la bossa i amb el sol i la calor quan el vaig treure i el vaig posar en marxa em va sortir un missatge que apages el movil per exces de calor o_O, la veritat es que estava mes que calent des de llavors que no l'he tornat a posar, al menys en estiu :cautious:... Despres ja em vaig agafar el suport de volant que al menys allí es va ventilant ;).

Salutacions,
és veritat, això passa en un ús continuat a l'estiu, sobretot si li toca el sol directe. Però bé, res es perfecte.
 
  • Like
Reaccions: Tàrraco
Josep_Mototest

Josep_Mototest

Cul quadrat
Youtuber
28 Feb 2020
83
150
Premis
3
Tarragona
Moto
Suzuki GSR 600
  • Like
Reaccions: Tàrraco i Serra
Tàrraco

Tàrraco

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
31 Ago 2017
445
679
Premis
8
Tarragona
bones jo utilitzo aquest producte per tal de ficar al telèfon a la moto i així utilitzar el GPS mentre vaig amb ella.
Hi ha opció per si plou o fa boira per tapar el mòbil?
Salutacions,
 
Fils similars
Autor Títol Fòrum Respostes Data
Roger X-ADV Quins lios vau tenir a casa amb les motos i les mares? Espai de debat 13
Roger X-ADV Quins són els teus pròxims projectes per gaudir de la moto? Un Cafè Ràpid 3
Roger Consells Quins trucs teniu per evitar el fred a l'hivern? Espai de debat 1
Joa_bandit Dubte Quins pneumàtics em recomaneu? Pneumàtics 2
Qim44 Consells Si un policia t'atura amb la moto ... Quins són els teus drets i les teves obligacions? Consultes legals 6
Xavi Canyo Mecànica Averies que no ho son i et pujen els colors Un Cafè Ràpid 7
Jaumenovas Ruta en moto Ruta curta però intensa amb els 3 J’s. 27/02/24 Rutes en moto 0
Jaumenovas Ruta en moto Sortida amb els companys 11/10/2023 Rutes en moto 6
perlanegraviajes 2 anys amb els guants Mecànica de motos i recopilatoris 0
Roger Ruta en moto Adventure Experience 2023 els dies 20 i 21 de Maig Rutes en moto 2
Roger Formació Formació 3.0 els pròxims 8 i 9 d'octubre Formació motorista 0
Burkat450R Els Àngels Sortides anteriors 3
SmartMotoRiders Els SmartMotoRiders ens presentem! Presentacions 7
mami_en_moto Com dominar els exàmes pràctics del carnet A2? Un Cafè Ràpid 45
Roger Consells Debat sobre els tipus de motoristes (Comptes d'usuari al fòrum) Informació i suport 6
Roger Recopilatori Els serveis Imprescindibles del Motociclisme Català Espai de debat 25
Roger Informació Integració fòrum - Discord i associar els perfils Informació i suport 2
Roger Informació Viatge Centenari de Moto Guzzi: Nordkapp i els Estats Bàltics Rutes en moto 0
Roger Ruta en moto 7 dies de lliure mobilitat. Els gaudiràs? Espai de debat 11
xaviubia Crònica Seguint els camins rurals pavimentats del Ripollès, Osona i Garrotxa Cròniques sobre motociclisme 13
Xavi Canyo Ompliu els dipòsits Un Cafè Ràpid 6
pepprats Quan van fabricar els meus pneumàtics? Pneumàtics 8
Roger Informació Què són els marcadors del fòrum? Informació i suport 0
Roger Fotos Exprimint els municipis en moto Rutes en moto 105
C Els somnis estan per cumplir-los Presentacions 27
En Cesc Com renteu els guants? Espai de debat 18
C ANULADA PER RESTRICCIONS Ruta per el Maestrazgo sur, els dies 29 i 30 d'octubre Sortides anteriors 0
Edutarraco Fotos Ja els tinc aquí!!! Les nostres motos 3
Nikokaos Consells Equipació per a sortir a rodar els 365 dies Espai de debat 24
perlanegraviajes Van bé els impermeables per a moto? prova extrema Mecànica de motos i recopilatoris 3
Roger X-ADV Consells Els millors cursos de conducció de moto Espai de debat 10
edudzn Enquesta Article interessant "els cascs més bonics de la història" Espai de debat 1
Roger Notícia Un jove casi es degolla per portar els auriculars sota el casc Espai de debat 0
Roger Notícia 47 víctimes en accident de moto en els primers 45 dies de l'any Espai de debat 0
Roger Notícia Els mossos multaran als motoristes que no els hi tornin la salutació Espai de debat 4
Roger Anàlisis-Comparativa Els diferents tipus de cascs Espai de debat 1

Fils similars