• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Clubs i agrupacions Recopilatori de Clubs i Grups Motoristes actius per sortir de ruta en moto

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.656
Premis
5

Motoristes! Iniciem un recopilatori dels Clubs, Grups i Agrupacions de motoristes del territori català que estan oberts a l'adhesió de nous membres, i que surten de ruta conjuntament en moto, ja sigui de manera més o menys regular.​

Moto Clubs 3


Objectiu​

La raó d'aquest recopilatori és la de posar a l'abast dels motoristes que contínuament ens pregunten per trobar companys nous per sortir de ruta, les agrupacions moteres i clubs ja existents al territori, els quals com no pot ser d'altra manera, regulen al seu criteri les característiques de les seves sortides i en definitiva tota la seva activitat.
Amb aquesta iniciativa també volem dinamitzar i fonamentar el creixement i la difusió dels esmentats Grups Motoristes, i donar-los a conèixer no només a ells sinó també a les activitats que realitzen.

A on es publicarà el recopilatori?​

Si bé el publicarem i actualitzarem en un simple llistat, fonamentalment el desenvoluparem al Directori Motorista d'aquesta comunitat, el qual ja inclou els serveis i allotjaments més atractius i interessants pels motoristes del territori, i que amb aquesta iniciativa pretenem que inclogui també, amb una pàgina promocional i descriptiva per a cadascun d'ells, els diferents grups motoristes del territori català que estan oberts a l'adhesió de nous membres.
A més a més, aquest format ens permetrà ubicar en un mapa conjunt la localització dels diferents Grups al llarg de tot el territori.

com fer la Recopilació de Grups​

Pretenem fer-la de la manera més àgil i funcional possible.
  • Podeu comentar-nos a través de tots els nostres canals via comentaris, missatges o publicacions al fòrum, els Grups i Clubs de Motoristes actius que conegueu, i que sapigueu que estan oberts a l'adhesió de nous membres.
  • Necessitaríem el contacte o perfil d'un representant del grup per a que ens faciliti la informació a publicar sobre el grup, o bé un enllaç d'un perfil del grup per posar-nos-hi en contacte.
  • Cada grup pot tenir una persona acreditada i amb permisos per actualitzar i modificar directament la pàgina dedicada al seu Grup a dins del directori.

Quina informació volem que consti al directori de cada grup​

Per a fer útil aquest recopilatori, intentarem que a la pàgina del directori de cada Grup hi consti la següent informació:
  • Localització de la seu i del nucli de la seva activitat
  • Confirmació de que està obert a l'adhesió de nous membres, i si hi ha criteris o requisits d'admissió preestablerts
  • Descripció de la seva activitat, i de si es fonamenta en la realització de rutes, o bé més aviat de trobades, i altres detalls d'interès sobre l'activitat en que es fonamenta el Grup
  • Dies i horaris en que normalment es queda per sortir de ruta
  • Tipologia de moto requerida o preferida per integrar-se al grup, i si està restringit a determinats tipus de moto o altres criteris.
  • Ritmes de pilotatge
  • Si es fomenta l'assistència a formacions conjuntes de pilotatge de moto
  • Si hi ha algun tipus de quota per a inscriure's i pertànyer al grup
  • Si el grup facilita o promociona assistir a esdeveniments motoristes organitzats de manera conjunta
  • Altres detalls d'interès que es desitgi promocionar o que siguin tinguts en compte per a possibles nous membres
Al marge d'aquesta iniciativa, a motoristes.cat seguim promocionant i facilitant l'agrupació de motoristes de manera independent a través de les Rutes Obertes, i la creació de Grups de Rutes en moto des de 0 des de la nostra plataforma. De la mateixa manera, promocionem l'agrupació de membres i seguidors de la nostra comunitat per sortir conjuntament a rodar plegats des de la pertanyença a la comunitat de Motoristes.cat.
 

Fils similars