Informació Registre de canvis Juny 2021

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
Premis
5
- S'aplica integració Fòrum -> Discord
- S'implanta la possible organització del primer missatge d'un fil per capítols
- Es depuren els comptes de pagament de Social Rider, de Youtuber i de Negocis motoristes, els quals esdevenien requisits mecànics per a poder publicar als fòrums de MotoVlogs propis, Social Riders i Negocis motoristes, si bé qualsevol company amb un compte de pagament té permís i habilitació per utilitzar plenament tots aquests espais.
- Es redueix el contingut del panell de fils a la part superior del fòrum a fi de potenciar el botó de Missatges nous, que els filtra segons els fils que encara no hem llegit. En aquest panell es deixa només l'activitat recent dels patrocinadors del fòrum, és a dir, de les publicacions que es realitzin als fòrums de Negocis de motociclisme, Motovlogs i Social Riders. Els companys amb altres comptes de pagament com OffRoader, Motorista Viatger, etc poden utilitzar aquests espais per difondre la seva activitat. (En proves)
-Es potencia la vessant de recopilació i difusió de continguts de qualitat al fòrum, i la funcionalitat comunicativa en temps real del Discord.
- Es creen els Grups de Rutes.
 
A dalt