• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Rodibook 2021

Afegit al Calendari 04-09-21

Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
Per a ilustrar el que us comentaba, aquí us deixo uns videos sencillets i que, amb poca inversió, poden oferir una alternativa eficient per a seguir un track:

1) la més casolana, i que la fariem servir si no tenim arxiu pdf del roadbook: fer fotos del roadbook paper + comandament bluetoorh.


2) de la que us parlaba, que és com la 1) però amb un roadbook en pdf, una apk per visionar i gestionar el trip, i un comandament bluetooth:


3) combinar roadbook tradicional en paper i trip digital. Aquí surt el comandament bluetooth i l'apk F2R:


En aquesta no sé si és viable fer anar 2 dispositius (2 mobils o tablet+mobil) amb 1 comandamet. Suposo que alguna cosa es pot arribar a configurar, però amb limitació

4) la més currada, la de fer-te tu el teu roadbook pas a pas, amb vàries apk i.... Temps !!!

Disseny del roadbook:


L'apk corresponent:



Espero que, com a minim, us sigui distret i de profit a tothom que es plantegi iniciar-se amb el roadbook i primer necessiti veure què prefereix, rodar amb gpx o roadbook, amb cost ínfim.


Vagi bè!!
 
Última edició:
Serra

Serra

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
Editor Wiki
22 Feb 2020
1.598
2.745
Premis
20
Província de Girona
Moto
Moto Guzzi V85TT Travel 2020
Bones,

Des del meu punt de vista, personal i subjectiu, opino igual que en @1nanu en que l'opció digital és molt cómode, ocupa menys llocs a la moto i dura més que el paper.

Penso que ara mateix l'organització de la Rodibook té molt fàcil de fer arribar l'arxiu pdf amb el roadbook i que cada participant decideixi si el vol imprimir en paper o fer-ne un ús en un suport digital. De fet, a la seva web, podeu descarregar l'arxiu dels tracs d'anys anteriors o comprar el rotlle del track en paper.

Investigant sobre els roadbooks perquè no en tenia ni idea què eren, he trobat vàries apk android per fer anar com un roadbook al Google Play. Després de veure un video sencillet d'un particular, he descarregat la apk Piste Roadbook Reader, gratuita fins jo conec.

Amb aquesta aplicació i un comandament bluetooh, pots fer anar l'arxiu endavant i endarrera, resetejar parcials de kilometratge, i alguna cosa més que no sè per a què serveixen.... Estoy en ello!!!

També hi ha d'altres usuaris que opten per portar un mobil vell i instalar el contador de parcials kilomètrics, inclús en combinació del roadbook en paper...

Això de la apk que proposen a en @1nanu està bé potser per a algú que busqui quelcom més que un roadbook bàsic i estigui capficat en l'ús de roadbooks. Jo, com a intrusionista i neòfit, crec que ja no es tracta de pagar o no, sino si sabem què és cada cosa i si les necessitem. Aquí, ja tria cadascun, evidentment.

M'agradaria saber quants de vosaltres tindrieu la inquietud de demanar a Rodibook que entregi l'arxiu pdf i, opcionalment, entregui el rotlle de paper a qui ho vulgui. Jo això d'imprimir papers, si es pot evitar, no ho prefereixo.

Salut !!
tingues en compte que ells al missatge que han donat a @1nanu recomanen pantalla de 8", per tant hauries de buscar una manera, per anar bé, d'integrar una tablet a la moto. No sé si hi ha cap mòbil, per gran que sigui, que arribi a aquesta mida. Quan vas conduint has de poder fer una ullada ràpida i no deixar-t'hi la vista, que et pot distreure de la carretera.
 
mushu903

mushu903

Cul quadrat
29 Gen 2021
76
168
Premis
4
tingues en compte que ells al missatge que han donat a @1nanu recomanen pantalla de 8", per tant hauries de buscar una manera, per anar bé, d'integrar una tablet a la moto. No sé si hi ha cap mòbil, per gran que sigui, que arribi a aquesta mida. Quan vas conduint has de poder fer una ullada ràpida i no deixar-t'hi la vista, que et pot distreure de la carretera.
Que va, el galaxy note que es dels mes grans no arriba a 7”! Tan per tant nose si sera mes facil pillar un roadbook ?
 
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
Hola geeeeeennnnnt !!

Doncs ahir vaig enviar un mail a la organització de la Rodibook sobre el tema de tenir el track en pdf:

Screenshot 2021 07 15 04 45 14 74 6cf654f91021b6bc082d9f2a76a62578

Screenshot 2021 07 15 04 45 33 85 6cf654f91021b6bc082d9f2a76a62578


En van contestar via telèfon, un tal Jordi Esteve. Molt amable i educat en tot moment.

M'ha explicat el perquè no es fan servir gps ni eines geolocalitzadores:

Quina gràcia té seguir un track on només has de seguir una linia del gps? El que mola és perdre's, equivocar-se, preguntar als altres,... Volen que sigui com una gincama motera.

El format digital, tal i com ja va dir en @Serra i un altre compi, arribarà de la mà dels del Paris Dakar amb una apk professional a la que es tindrà accès durant tot el cap de setmana per un preu a partir de 5€. Després, la apk s'esborra del telf o quedarà inoperativa. El suport si o si serà de tablet de 7" en amunt per evitar que s'instali en telèfons. El motiu és per seguretat al conduir, i poder veure-ho tot en gran.

A l'agost està previst que ens informin d'aquesta app, el preu i els requisits per portar la tablet a la moto.

A tothom li serà entregat el roadbook en format paper.

El divendres, abans del dia de la Rodibbok, faran uns tallers per a ensenyar com va un roadbook tradicional i/o amb l'aplicació a la tablet. Tot gratuit.

També m'han dit que amb la FZ6 no he de patir, que el que no recomanen són motos tipus R o RR, per posició i la durada de la proba.

Com veieu, molt trempats i molt atents !!
 

Adjunts

  • Screenshot_2021-07-15-04-44-53-13_6cf654f91021b6bc082d9f2a76a62578.jpg
    Screenshot_2021-07-15-04-44-53-13_6cf654f91021b6bc082d9f2a76a62578.jpg
    697,2 KB · Visites: 70
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
Bonessss !!

Reprenc el fil perquè a escas més vista d'inici de la ruta, jo en particular NO he rebut cap informació sobre l'aplicació per tablets que em varem comentar, i per la qual espero info ja que jo faré ús de suport digital.

També he estat mirant les condicions de participació i requeriments dels participants i, a escepció dels que fan off road, no hi ha obligació de tenir instal•lat un suport de roadbook a la moto. El que sí diuen és que no es pot fer ús de GPS o dispositius que informin de la geolocalització, que es permet portar uns mapes format paper de França i Espanya, i que es reserven el dret de donar el certificat de finalització si observen que n'has fet servir un dispositiu d'aquests...

Jo, personalment, no en compraré cap suport fisic per rotlles de roadbook. Entenc que a d'altres els hi agradi, i faran un ús en el futur, però jo ho dubto. Recomanen que portis el teu roadbook per no anar en 'manada' i gaudir a nivell personal del repte d'orientar-te, però és evident que no és un imperatiu per la proba on road a la Rodibook. I, evidentment, veure i seguir les indicacions de les fotos fetes del roadbook paper, és el mateix. O jo ho veig així.

Quan arribi a recollir papers a la Rodibook el divendres 3 de setembre, indicaré que porto tablet i mobil per llegir un roadbook, tant si tenen tancat lo de l'aplicació o no. Els hi mostraré com es veu i com va. I, de veritat, si no em donen el certificat amb els segells de la proba vaig més que servit: jo vaig a viure una experiència en moto i no a buscar un paperet.

Cadascú sap què busca i com li agrada rodar. Allà on les normes no em complaguin, no m'hi veuran pas. Amb totes les rutes i formes de fer-les al teu aire que tenim, no cal amoïnar-se per no participar a determinats events motorístics !!


En tot cas, i per treure pors a les grandàries de pantalla, us vull mostrar en fotos com es veu el roadbook, costat per costat, d'un roadbook paper i del roadbook vist al meu telf (Oppo Find X2 Lite, versió android 11, pantalla de 6'4") i a la meva tablet (Samsung Tablet Galaxy Tab A SM-T55, versió android 7.1.1, pantalla de 10").

Mobil:
IMG 20210810 155335


Tablet:
IMG 20210810 155534



Com podeu comprovar, a la tablet de 10", es veuen les caselles més grans que al roadbook original. Així que la mida de 8" que plantejen els de l'organització és encertada. També, i comparant tablet i mobil, al mobil es veuen només 3 caselles mentre que a la tablet surten 4.



Indico que:

- tingueu en compte que si obriu el pdf tal cual amb el lector d'arxius pdf que teniu, i fora de l'apk Piste Roadbook Reader, el tamany és més gros i es llegeix millor. L'opció de portar 2 mobils, un per llegir pdf/fotos i l'altre per portar control de kms, la teniu. Jo opto per fer ús de la apk on em surt tot i faig prou amb 1 dispositiu.

- cada foto que he fet del roadbook conté 7 caselles del roadbook paper, així que el tamany del que es veu a la pantalla també ve determinat per les caselles que hi vols fer entrar per foto. Jo he triat 7 perquè així veig les mateixes vinyetes EN EL MOBIL que es veuen en un roadbook de paper en el seu suport: 3 caselles complertes. I dic al mobil perquè la tablet podria trencar-se, perdre's, espatllar-se o quedar-se sense bateria. Si en comtes de 7 caselles i faig entrar 6, en el mobil es veu casi idèntic de tamany que en roadbook paper.

Aquí una foto del tram que poso per comparar tamanys i visió de pantalles:

7 caselles
IMG 20210807 184954



- la meva intenció és fer ús de la tablet a primera hora del matí i a la que es faci fosc, per a facilitar veure punts amb pocs llum natural. La resta del dia, faria ús del mobil, que consumeix menys bateria que la tablet per raons óbvies.
 

Adjunts

  • IMG_20210721_175551.jpg
    IMG_20210721_175551.jpg
    5 MB · Visites: 88
Última edició:
  • Like
Reaccions: Edmond
1nanu

1nanu

Motoaddicte
15 Ago 2020
170
365
Premis
16
Hola, Niko
Jo els hi vaig escriure dimarts passat, per preguntar si l'aplicació funciona amb IOS (per aprofitar una tablet heredata de la meva filla) o només amb Android com la de VectorNote, i em van confirmar que Android i amb pantalla de 7" o superior.
Ja me he agenciat una tablet de 8" i un suport cassolà que m'he fet i he provat aquest cap de setmana a Camprodon.
Per cert els que esteu apuntats a quina hora arribareu? A mi m'agradaria arribar al migdia ja que he vist que hi han formacions per aprendre a utilitzar el roadbook digital.
Si voleu podem quedar a sopar com a la CromRide
 
  • Like
Reaccions: mr_pointer
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
Hola, Niko
Jo els hi vaig escriure dimarts passat, per preguntar si l'aplicació funciona amb IOS (per aprofitar una tablet heredata de la meva filla) o només amb Android com la de VectorNote, i em van confirmar que Android i amb pantalla de 7" o superior.
Ja me he agenciat una tablet de 8" i un suport cassolà que m'he fet i he provat aquest cap de setmana a Camprodon.
Per cert els que esteu apuntats a quina hora arribareu? A mi m'agradaria arribar al migdia ja que he vist que hi han formacions per aprendre a utilitzar el roadbook digital.
Si voleu podem quedar a sopar com a la CromRide
Jo i la dona ens apuntem al sopar !!!

L'hora d'arribada ja ho tenim més fotut: la dona surt a les 11'30 de treballar si finalment no li donen el dia lliure, i fins les 12-12'30 no sortirem des de Banyoles. Comptem ser-hi cap a les 6 de la tarda, com a molt.
 
1nanu

1nanu

Motoaddicte
15 Ago 2020
170
365
Premis
16
Hola, Nico

Si utilitzes la tablet per llegir el roadbook PDF, necessitaràs 1 tripmeter al telèfon per controlar els quilòmetres, crec. Segons l'email que m'ha enviat l'organització, l'APP la tindran llista i inclou el tripmeter, amb la qual cosa amb un sol aparell ha de funcionar tot. El preu de l'APP és entre 5 i 10 €, jo és l'opció que he triat.
 
  • Like
Reaccions: Edmond
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
Hola, Nico

Si utilitzes la tablet per llegir el roadbook PDF, necessitaràs 1 tripmaster al telèfon per controlar els quilòmetres, crec. Segons l'email que m'ha enviat l'organització, l'APP la tindran llista i inclou el tripmaster, amb la qual cosa amb un sol aparell ha de funcionar tot. El preu de l'APP és entre 5 i 10 €, jo és l'opció que he triat.
Com veuràs a les fotos, l'apk Piste Roadbook Reader ja en té de tripmaster. I és gratuita.

Aquí el tema és si em posaran trabes per participar a la ruta si faig servir el telefon en comptes de la tablet durant el recorregut, solucionable activant la pantalla de la tablet i 'fer veure' que la miro, I SENSE FER ÚS DE LA APP que proposen.

El problema que puc trobar és que la versió android mínima de l'apk que proporcionin sigui superior a la que tinc a la tablet.... Aquí ja no tindria opció a comprar l'aplicació i aniria pel dret a fer el que us exposo: fotos del roadbook i avall.

En saps res dels requeriments que han de tenir les tablets?
 
Última edició:
  • Like
Reaccions: Edmond
1nanu

1nanu

Motoaddicte
15 Ago 2020
170
365
Premis
16
De totes totes maneres, jo el que entenc que ens ofereix l'organització és una aplicació amb la ruta electrònica, no un PDF.

Això seria el que cal aclarir.
 
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
De totes totes maneres, jo el que entenc que ens ofereix l'organització és una aplicació amb la ruta electrònica, no un PDF.

Això seria el que cal aclarir.
Doncs jo no t'ho sabria dir...

Potser l'apk descarrega un tipus d'arxiu específic que no sigui pdf, però tinguent en compte que només indicará el mateix que veus en un roadbook i, a més a més, el tripmaster, no crec que hi vagi gaire lluny...

No descarto comprar l'apk però abans hauria de veure-la in situ el divendres, i que expliquin com va per anar pasant caselles i fer resets del tripmaster. Jo tinc un comandament bluetooth i va de conya amb l'apk Piste Roadbook Reader; seria un fiasco que no anés amb la que l'organització proposa.

He de valorar què opció triar.
 
Última edició:
Edmond

Edmond

Escriptor amb manillar
1 Ago 2020
302
662
Premis
9
Bonessss !!

Reprenc el fil perquè a escas més vista d'inici de la ruta, jo en particular NO he rebut cap informació sobre l'aplicació per tablets que em varem comentar, i per la qual espero info ja que jo faré ús de suport digital.

També he estat mirant les condicions de participació i requeriments dels participants i, a escepció dels que fan off road, no hi ha obligació de tenir instal•lat un suport de roadbook a la moto. El que sí diuen és que no es pot fer ús de GPS o dispositius que informin de la geolocalització, que es permet portar uns mapes format paper de França i Espanya, i que es reserven el dret de donar el certificat de finalització si observen que n'has fet servir un dispositiu d'aquests...

Jo, personalment, no en compraré cap suport fisic per rotlles de roadbook. Entenc que a d'altres els hi agradi, i faran un ús en el futur, però jo ho dubto. Recomanen que portis el teu roadbook per no anar en 'manada' i gaudir a nivell personal del repte d'orientar-te, però és evident que no és un imperatiu per la proba on road a la Rodibook. I, evidentment, veure i seguir les indicacions de les fotos fetes del roadbook paper, és el mateix. O jo ho veig així.

Quan arribi a recollir papers a la Rodibook el divendres 3 de setembre, indicaré que porto tablet i mobil per llegir un roadbook, tant si tenen tancat lo de l'aplicació o no. Els hi mostraré com es veu i com va. I, de veritat, si no em donen el certificat amb els segells de la proba vaig més que servit: jo vaig a viure una experiència en moto i no a buscar un paperet.

Cadascú sap què busca i com li agrada rodar. Allà on les normes no em complaguin, no m'hi veuran pas. Amb totes les rutes i formes de fer-les al teu aire que tenim, no cal amoïnar-se per no participar a determinats events motorístics !!


En tot cas, i per treure pors a les grandàries de pantalla, us vull mostrar en fotos com es veu el roadbook, costat per costat, d'un roadbook paper i del roadbook vist al meu telf (Oppo Find X2 Lite, versió android 11, pantalla de 6'4") i a la meva tablet (Samsung Tablet Galaxy Tab A SM-T55, versió android 7.1.1, pantalla de 10").

Mobil:
Veure l'arxiu adjunt 4388

Tablet:
Veure l'arxiu adjunt 4389


Com podeu comprovar, a la tablet de 10", es veuen les caselles més grans que al roadbook original. Així que la mida de 8" que plantejen els de l'organització és encertada. També, i comparant tablet i mobil, al mobil es veuen només 3 caselles mentre que a la tablet surten 4.



Indico que:

- tingueu en compte que si obriu el pdf tal cual amb el lector d'arxius pdf que teniu, i fora de l'apk Piste Roadbook Reader, el tamany és més gros i es llegeix millor. L'opció de portar 2 mobils, un per llegir pdf/fotos i l'altre per portar control de kms, la teniu. Jo opto per fer ús de la apk on em surt tot i faig prou amb 1 dispositiu.

- cada foto que he fet del roadbook conté 7 caselles del roadbook paper, així que el tamany del que es veu a la pantalla també ve determinat per les caselles que hi vols fer entrar per foto. Jo he triat 7 perquè així veig les mateixes vinyetes EN EL MOBIL que es veuen en un roadbook de paper en el seu suport: 3 caselles complertes. I dic al mobil perquè la tablet podria trencar-se, perdre's, espatllar-se o quedar-se sense bateria. Si en comtes de 7 caselles i faig entrar 6, en el mobil es veu casi idèntic de tamany que en roadbook paper.

Aquí una foto del tram que poso per comparar tamanys i visió de pantalles:

7 caselles
Veure l'arxiu adjunt 4390


- la meva intenció és fer ús de la tablet a primera hora del matí i a la que es faci fosc, per a facilitar veure punts amb pocs llum natural. La resta del dia, faria ús del mobil, que consumeix menys bateria que la tablet per raons óbvies.
jo, per experiencia, el que us puc dir es que es important porta els aparells ben instalats i sobretot ben asegurats, son molt kms, las carreteres moltes no estan en gaire bon estat, algun tram de terre ( tot i que hi ha el tram opcional asfaltat, per qui no hi vulgui pasar ), si et quedes sense, hi ha trams que pots anar amb gent i cap problema, pero et pots perdre o trobarte sol, i es vital portar el roadbook ben actualitzat amb cada tram, si no , pot pasar de ser una molt bona experiencia, a una molt dolenta.
 
Edmond

Edmond

Escriptor amb manillar
1 Ago 2020
302
662
Premis
9
Bonessss !!

Reprenc el fil perquè a escas més vista d'inici de la ruta, jo en particular NO he rebut cap informació sobre l'aplicació per tablets que em varem comentar, i per la qual espero info ja que jo faré ús de suport digital.

També he estat mirant les condicions de participació i requeriments dels participants i, a escepció dels que fan off road, no hi ha obligació de tenir instal•lat un suport de roadbook a la moto. El que sí diuen és que no es pot fer ús de GPS o dispositius que informin de la geolocalització, que es permet portar uns mapes format paper de França i Espanya, i que es reserven el dret de donar el certificat de finalització si observen que n'has fet servir un dispositiu d'aquests...

Jo, personalment, no en compraré cap suport fisic per rotlles de roadbook. Entenc que a d'altres els hi agradi, i faran un ús en el futur, però jo ho dubto. Recomanen que portis el teu roadbook per no anar en 'manada' i gaudir a nivell personal del repte d'orientar-te, però és evident que no és un imperatiu per la proba on road a la Rodibook. I, evidentment, veure i seguir les indicacions de les fotos fetes del roadbook paper, és el mateix. O jo ho veig així.

Quan arribi a recollir papers a la Rodibook el divendres 3 de setembre, indicaré que porto tablet i mobil per llegir un roadbook, tant si tenen tancat lo de l'aplicació o no. Els hi mostraré com es veu i com va. I, de veritat, si no em donen el certificat amb els segells de la proba vaig més que servit: jo vaig a viure una experiència en moto i no a buscar un paperet.

Cadascú sap què busca i com li agrada rodar. Allà on les normes no em complaguin, no m'hi veuran pas. Amb totes les rutes i formes de fer-les al teu aire que tenim, no cal amoïnar-se per no participar a determinats events motorístics !!


En tot cas, i per treure pors a les grandàries de pantalla, us vull mostrar en fotos com es veu el roadbook, costat per costat, d'un roadbook paper i del roadbook vist al meu telf (Oppo Find X2 Lite, versió android 11, pantalla de 6'4") i a la meva tablet (Samsung Tablet Galaxy Tab A SM-T55, versió android 7.1.1, pantalla de 10").

Mobil:
Veure l'arxiu adjunt 4388

Tablet:
Veure l'arxiu adjunt 4389


Com podeu comprovar, a la tablet de 10", es veuen les caselles més grans que al roadbook original. Així que la mida de 8" que plantejen els de l'organització és encertada. També, i comparant tablet i mobil, al mobil es veuen només 3 caselles mentre que a la tablet surten 4.



Indico que:

- tingueu en compte que si obriu el pdf tal cual amb el lector d'arxius pdf que teniu, i fora de l'apk Piste Roadbook Reader, el tamany és més gros i es llegeix millor. L'opció de portar 2 mobils, un per llegir pdf/fotos i l'altre per portar control de kms, la teniu. Jo opto per fer ús de la apk on em surt tot i faig prou amb 1 dispositiu.

- cada foto que he fet del roadbook conté 7 caselles del roadbook paper, així que el tamany del que es veu a la pantalla també ve determinat per les caselles que hi vols fer entrar per foto. Jo he triat 7 perquè així veig les mateixes vinyetes EN EL MOBIL que es veuen en un roadbook de paper en el seu suport: 3 caselles complertes. I dic al mobil perquè la tablet podria trencar-se, perdre's, espatllar-se o quedar-se sense bateria. Si en comtes de 7 caselles i faig entrar 6, en el mobil es veu casi idèntic de tamany que en roadbook paper.

Aquí una foto del tram que poso per comparar tamanys i visió de pantalles:

7 caselles
Veure l'arxiu adjunt 4390


- la meva intenció és fer ús de la tablet a primera hora del matí i a la que es faci fosc, per a facilitar veure punts amb pocs llum natural. La resta del dia, faria ús del mobil, que consumeix menys bateria que la tablet per raons óbvies.
per un alre canto, per mi tambe es força important situar be el roadbook o si voleu la tablet, hauria d estar a la part alta dels rellotges de la moto, a on tu mirant l aparell continues veint la carretera i el que pugui pasar, si tens ho portes al manillar, o a un lateral com he vist, es molt insegur, son molts kms, hi ha cansanci, falta de concentracio als ultims trams, i crec que la seguretat es vital amb aquests tipus de proves.
 
  • Like
Reaccions: 1nanu i Nikokaos
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
jo, per experiencia, el que us puc dir es que es important porta els aparells ben instalats i sobretot ben asegurats, son molt kms, las carreteres moltes no estan en gaire bon estat, algun tram de terre ( tot i que hi ha el tram opcional asfaltat, per qui no hi vulgui pasar ), si et quedes sense, hi ha trams que pots anar amb gent i cap problema, pero et pots perdre o trobarte sol, i es vital portar el roadbook ben actualitzat amb cada tram, si no , pot pasar de ser una molt bona experiencia, a una molt dolenta.
Gràcies per la recomanació!

Evidentment intentarem tots de no perdre res, sigui mobil o tablet o el suport del roadbook de paper, perquè llavors estaràs venut/da...

El telefon sempre sempre ben collat o protegit: en cas d'avaria o accident ens serà clau !!
 
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
per un alre canto, per mi tambe es força important situar be el roadbook o si voleu la tablet, hauria d estar a la part alta dels rellotges de la moto, a on tu mirant l aparell continues veint la carretera i el que pugui pasar, si tens ho portes al manillar, o a un lateral com he vist, es molt insegur, son molts kms, hi ha cansanci, falta de concentracio als ultims trams, i crec que la seguretat es vital amb aquests tipus de proves.

La posició de tablets o roadbooks crec que és força individual i subjectiva, en el sentit de que cadascú té una mida/alçada, una posició de conducció a la seva moto i unes limitacions pròpies de la moto per a instalar dispositius.

A la meva Yamaha FZ6, on hi porti torretes elevadores que em fan anar més erguit, no tinc barra extra per posar cosetes com tenen les trail. L'opció és fer que el suport permeti veure tablet i la pantalleta de la moto per controlar benzina, velocitat, marxa engranada o qualsevol pujada de temperatura que pugui ser perillosa per la moto. Els meus 169 cms tampoc crec que ajudin gaire per muntar res que tapi el parabrises i la visió per posar la meva tablet de 10". Amb el telèfon podria fer algun invent, però ja dubtaria del que podria arribar a durar ...

Seguiré probant on va millor de posar els dispositius dins del possible, però gaire marge no tinc.

Gràcies un altre cop per la recomanació !!
 
  • Like
Reaccions: Edmond
Serra

Serra

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
Editor Wiki
22 Feb 2020
1.598
2.745
Premis
20
Província de Girona
Moto
Moto Guzzi V85TT Travel 2020
Suposo que el divendres sortiré de treballar cap a les 14:00 i llavors , carretera i cap amunt... Llàstima perquè m agradaria poder fer el viatge amb en @Nikokaos si m'hi volen...
 
  • Like
Reaccions: Edmond
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
Suposo que el divendres sortiré de treballar cap a les 14:00 i llavors , carretera i cap amunt... Llàstima perquè m agradaria poder fer el viatge amb en @Nikokaos si m'hi volen...
Que cabronazo que eres !!
Com pots dir que 'si m'hi volen'?

El 'problema' que tenim nosaltres és que qui ens lloga l'apartament les 2 nits només ens pot rebre de 4 a 5'30 i si no, ja no sé a quina hora ens atendria...

Però com ja et vaig comentar, estem allà mateix d'on es fa la sortida, així que si necessites deixar res, anar al wc o el que sigui quan arribis, ja ho saps: em truques i et paso ubicació !!!

Si pots sortir abans, anirem plegats. Si no pots, doncs en trobarem allà i amb qui vingui del forum !!

A veure qui es curra un grup de wasap per quedar i munta un sopar pre rodibook.....

Ahí lo dejo !!!
 
Última edició:
  • Like
Reaccions: Serra i Roger
Serra

Serra

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
Editor Wiki
22 Feb 2020
1.598
2.745
Premis
20
Província de Girona
Moto
Moto Guzzi V85TT Travel 2020
Que cabronazo que eres !!
Com pots dir que 'si m'hi volen'?

El 'problema' que tenim nosaltres és que qui ens lloga l'apartament les 2 nits només ens pot rebre de 4 a 5'30 i si no, ja no sé a quina hora ens atendria...

Però com ja et vaig comentar, estem allà mateix d'on es fa la sortida, així que si necessites deixar res, anar al wc o el que sigui quan arribis, ja ho saps: em truques i et paso ubicació !!!

Si pots sortir abans, anirem plegats. Si no pots, doncs en trobarem allà i amb qui vingui del forum !!

A veure qui es curra un grup de wasap per quedar i munta un sopar pre rodibook.....

Ahí lo dejo !!!
Perfect Niko! Si trobo alternativa ja t aviso però segur que alguna hora he de treballar. Una abraçada!
 
1nanu

1nanu

Motoaddicte
15 Ago 2020
170
365
Premis
16
Que cabronazo que eres !!
Com pots dir que 'si m'hi volen'?

El 'problema' que tenim nosaltres és que qui ens lloga l'apartament les 2 nits només ens pot rebre de 4 a 5'30 i si no, ja no sé a quina hora ens atendria...

Però com ja et vaig comentar, estem allà mateix d'on es fa la sortida, així que si necessites deixar res, anar al wc o el que sigui quan arribis, ja ho saps: em truques i et paso ubicació !!!

Si pots sortir abans, anirem plegats. Si no pots, doncs en trobarem allà i amb qui vingui del forum !!

A veure qui es curra un grup de wasap per quedar i munta un sopar pre rodibook.....

Ahí lo dejo !!!
Si vols ja ho creo jo, el grup de WhatsApp. Però com ens passem els telèfons per privat, no tinc ni idea.
 
  • Like
Reaccions: Serra
Fils similars
Autor Títol Fòrum Respostes Data
Nikokaos Crònica RODIBOOK 2021: l'app digital de la cursa i la pluja que mai va arribar Rodibook 22
mr_pointer Esdeveniment RodiBook 2023 Rodibook 2
mr_pointer Esdeveniment RodiBook 2022 Rodibook 3
Sanodrac Vídeos Rodibook 2020 offroad MotoVlogs propis 26
Sanodrac Ruta en moto Rodibook offroad Rutes en moto 12
Roger Rècord de participació al pirinenc Rodibook 2017 Rutes en moto 0
Loxicdelamola trail amb Off dissabte 27/11/2021 07:45 Lleida Casa Tere Sortides anteriors 4
Serra Vendes de motos fins a l'Octubre 2021 Espai de debat 0
jordiTR63 Crònica Sortida 05-09-2021 : La Ruta del Císter Cròniques sobre motociclisme 0
jordiTR63 Crònica Sortida 01-09-2021 : Bassella - El Miracle - Santuari de Pinós Cròniques sobre motociclisme 4
Gas a fons Formació Formacio 3.0 agost i setembre 2021 Formació motorista 6
JCThorgal Ruta en moto Navarider 2021 Rutes en moto 5
J Motobeach festival 2021 Rutes en moto 2
jordiTR63 Crònica Sortida 01-08-2021 : Agost a la fresca Cròniques sobre motociclisme 3
mushu903 Ruta en moto Estrenant la TRK 502 X - Alps 2021 Rutes en moto 9
Serra Crònica Alps estiu 2021: somni d'una nit d'estiu Cròniques sobre motociclisme 11
Tranquil Ruta en moto Transpirenenca juliol 2021 Cròniques sobre motociclisme 29
jordiTR63 Crònica Ruta Mototurística Valls 2021 - Crònica Cròniques sobre motociclisme 7
pepprats Sopar Pre-CromRide 2021 Crom Ride 37
Roger Avantatges Polos motoristes.cat estiu 2021 Avantatges especials 17
Roger Notícia Cherokee Rider 2021 obre inscripcions! Cherokee Rider 2
mami_en_moto Vídeos La meva experiencia fent la Rider 1000 -2021 Rider 1000 9
Roger OffRoad Eutichesbook OffRoad 2021 - dies 1 i 2 d'octubre Eutichesbook 0
Roger Anàlisis-Comparativa Moto Guzzi V85 TT 2021 Anàlisi de productes 2
Roger Crònica MV Agusta Turismo Velocce 2021 Cròniques sobre motociclisme 0
mami_en_moto Formació Curs de conducció amb Pitbikes escola CTP ( Lleida ) | Maig 2021 Formació motorista 41
mr_pointer Informació Motovolta 2021 - Girona / Sant Hilari Sacalm Motovolta 47
M OffRoad Sortida divendres 2 Abril 2021 Sortides anteriors 7
Roger Competició De visita als Tests del Catalunya WorldSBK Round 2021 Competició 0
jordiTR63 Ruta en moto Sortida 29-03-2021 : On The Road Again Rutes en moto 1
Pep Aràgo Competició MotoGP 2021 Competició 5
Serra Ruta en moto Alps estiu 2021: somni d'una nit d'estiu? Rutes en moto 74
Roger Informació Informació Oficial Mobilitat 15 de març 2021 Rutes en moto 5
Pep Aràgo Competició Porra MotoGP 2021 Competició 356
Roger X-ADV Vídeos Yamaha TMAX 2021 20è aniversari Un Cafè Ràpid 4
Roger X-ADV Informació Crom Ride 2021 Crom Ride 195
Serra Ruta en moto Titan Road 2021 Rutes en moto 7
Serra Quina moto de 2021 espereu amb candeletes veure en directe? Espai de debat 24
Xavi Canyo Competició Multiporra DAKAR 2021 Competició 147
Pep Aràgo Informació Rider 1000/700/500/300 2021 Rider 1000 362
manel_pa OffRoad Primera sortida any 2021 Grups dinàmics de sortides en moto 4
Erik Ruta en moto Motovolta 2021 Rutes en moto 1
Roger Concurs / Sorteig Concurs de fotografia pel calendari del 2021 Concurs de fotografia Calendari 2021 105
Serra Ja sabem què farà Suzuki amb la gamma mitja al 2021 (noves Sv 700 i V-Strom 700 ) Espai de debat 3

Fils similars