Bon dia a tots,
Ja tenim més novetats sobre el dissabte 31 i, que fins ara teníem una mica a l’aire per temes organitzatius.
El que ja podem dir-vos és el restaurant on anirem a dinar. Tenim una variació en el preu de 3 € en el preu inicial que vam posar per la sortida. En comptes de 20 €,
el menú serà de 23 €.
El restaurant, es diu
Can Pep, es troba a la població de Castellfollit de Riubregós i des del museu de Bassella tenim uns 34 km. També dir-vos que té molt bona comunicació, està a prop de Calaf, la C25 i, l'A2.
El menú que ens ofereixen és el de la carta de cap de setmana (deixaré el menú més avall), però he de dir que és bastant divers en plats, tant en primers com en segons. Per al tema d’aparcament no tenim problema.
M’han comentat des del restaurant que no cal fer un pagament de reserva, per tan solament haureu d’avançar els diners els que vulgueu les samarretes i que tindreu temps de fer l’abonament abans del dia 10 d’octubre, i és per al temps de fer la comanda i produir-les.
També i no és obligatori, deixarem un enllaç amb el menú per si voleu demanar els plats i així d’aquesta manera us assegureu que tindreu el que demaneu. Aquest formulari amb la quantitat de plats escollits el farem arribar al restaurant tres dies abans perquè ho tinguin tot controlat.
El Museu, tampoc es pagarà per avançat, es pagarà in situ el dia de la visita.
Ànims que ja queda menys per al gran dia.
Gràcies a tots.
El formulari està pensat per als que tenen parella poder marcar dos primers, i dos segons.
Eleccio del menu
forms.gle
Llista de participants:
@cargols2rodes +parella |
@Carmeta |
@1nanu |
jordiTR63 |
JoanBP |
@jamar |
mushu903 |
Pepué |
Mami_en_moto +parella |
Non-stop |
serra +parella |
Edutarraco +parella |
FRAN MATARO +parella |
algueurrutiajosep |
@Nikokaos +parella |
Menu d'en Can Pep;
PRIMERS PLATS Bandera (esqueixada i escalivada)
Trinxat de Castellfollit
Macarrons de la casa
Sopa de l`àvia
Amanida amb formatge de cabra
Amanida amb salmó fumat
Torrades amb escalibada i anxoves
Canalons de l´Antònia
SEGONS PLATS Conill amb bolets
Peus de porc a la cassola
Vedella amb bolets
Llom, conill, xai, pollastre o botifarra a la brasa
Carn d´olla
Galtes de porc amb cargols
Calamars a la planxa
Espatlla de xai al forn amb prunes (supl, +4€)
Entrecot a la brasa (supl. +4€)
Combinat de peix (supl. +6€)
El menú inclou el pa (ració), beguda i postre o café. Iva inclòs.