• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Avantatges Servei Jurídic especialitzat per Accidents de Trànsit Greus

Estat
Tancat per a noves respostes.
Bones motoristes! El motiu d'aquest fil és el de fer-vos saber que encetem col·laboració amb Espai Iuris, un destacat gabinet jurídic especialista en accidents de trànsit greus. Amb aquesta col·laboració, Espai Iuris s'encarregarà d'assessorar i / o assumir els casos dels membres de motoristes.cat que puguin necessitar els seus serveis.

Us facilito l'enllaç de la pàgina descriptiva del servei, amb la presentació de Judit Martí, Advocada Gerent i responsable de l'Àrea de Lesions per Accidents de Trànsit.

Addicionalment, ampliem la col·laboració amb el Gabinet Espai Iuris, i us traslladem que a partir d'ara assumeixen també el servei d'assessorament i ajuda als membres de Motoristes.cat, en tot tipus d'assumptes i problemàtiques relacionades amb el trànsit i el motociclisme, i no només amb accidents greus. Amb aquesta col·laboració especialitzada, procurem posar al vostre abast un servei jurídic de màxima qualitat.

A sota d'aquest missatge anirem recopilant les experiències dels nostres membres en relació amb el Gabinet especialitzat Espai Iuris, a fi de reconèixer la seva tasca amb la nostra comunitat.
 
Bascu

Bascu

Grup Sanguini: 98 octans
3 Jun 2020
255
662
Premis
6
Encara que no volia posar res fins que no tingués alguna cosa final, la veritat és que a causa de la currada que s'està fotent la Judit del Servei Jurídic que vas recomanar el @Roger vull dir que encara que estic amb un neguit de collons de mico gros, estic molt molt agraït a la Judit, perquè està barallant per mi com una mare osa.

La veritat és que jo ja no que pensar de tot això, sembla una presa de pèl de les grosses i encara no veig el dia que pugui gaudir de la meva petita un altre cop. He estat aguantant, carregant-me de paciència aquest dos mesos (tres si compto amb les setmanes extras de gestions). Sé que la Judit trobarà una solució ràpida, però el neguit encara hi és...

Només em queda recomanar-vos a tots aquests serveis, sense cap dubte i sobretot gràcies al @Roger per posar-me amb contactes amb ella.
 
  • Like
Reaccions: Serra i Pep Aràgo
Bascu

Bascu

Grup Sanguini: 98 octans
3 Jun 2020
255
662
Premis
6
Hola a tots

Bé, sembla que per fi el serial arriba a la seva fi... per fi, després de quasi quatre mesos i tot s'ha de dir graciés a la Judit dels serveis jurídics i gràcies a Big Bike de Barcelona que han mogut cel i terra per trobar un xassís nou (han trobat un a terres germàniques...) la meva petita està ara mateix tal com es veu aquí a baix ?

IMG 4918


Osti nenes, fot molt mal veura-la així... ouch!! ?

Però això ja té el final a prop.
 
  • Like
Reaccions: Serra i Pep Aràgo
Estat
Tancat per a noves respostes.