• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Teníu alguna manía abans d'agafar la moto?

jordiTR63

jordiTR63

Residència habitual: Sobre Rodes
15 Jun 2020
708
1.632
Premis
11
Comarca del Garraf
rbpi2radio.blogspot.com
Moto
Suzuki DL650 VStrom XT 2018
Mirar si he ficat la pinça antirobatori, ja ,ja :D
Això no es una mania... És una bona costum. T'ho diu un al que 3 vegades, amb diferents motos , li ha passat de no treure-la i quedar clavat i a terra?‍♂️

... i fa una ràbiaaaaa ?

Salut i gassss
 
Pepué

Pepué

Motoaddicte
1 Jul 2020
126
283
Premis
4
Prop de Barna...
Moto
Ducati Scrambler 803
En tinc unes poques...
-Engego la moto, i em començo a posar mocador o buff al coll, casc, guants, i llavors reviso com cinc-centes vegades que totes les cremalleres i butxaques han quedat ben tancades, casc i guants ben cordats, cartera a la butxaca interior...
-Calento una mica els canells fent giragonses amb les mans abans de pujar-me a la moto (els tinc cascadets).
-Sempre m'espero a que la moto agafi la temperatura de servei abans de posar-me en marxa, com si fos un ritus religiós. Tant se me'n dona que arribi tard, m'esperin els companys, o se li cali foc a la casa... Però no les dos ratlletes de que ja no està freda, no, m'espero a que marqui la temperatura normal de quan està rodant al carrer (4 ratlles a la KTM), i tant val per la meva moto, o la d'un company que me la deixi, o la de mostra de la tenda. Es sagrat per a mi.
I alguna més que no m'he adonat encara, segur.
 

Fils similars