• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Notícia Torna el Bultaco day el 30 d’abril de 2022

Afegit al Calendari 30-04-22

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.332
2.707
Premis
5
Si ets un amant de les clàssiques i en especial de Bultaco, aquest és el teu dia! Organitzat pel Museu Moto Bassella i baSSella experiences, torna després de dos anys d’ aturada pel Covid. Una oportunitat única per a gaudir al màxim de la teva passió i lluir el teu model Bultaco més preuat: Tralla, Mercurio, Metralla, Sherpa T, Sherpa S, Pursang, Frontera, Lobito, Alpina, Streaker, Astro,…

Podràs rodar al circuit de motocròs, triar el recorregut de tot terreny amb crono, les zones de trial, les rutes de carretera o l’oval de dirt track. La inscripció és per pilot, no per moto, així que porta els models que vulguis i aprofita al màxim per a posar-los a prova a tots els traçats.


Un bon plan de cap de setmana, ja que el 30 d'abril cau en dissabte?
 
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.332
2.707
Premis
5

Fils similars