• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Cròniques de rutes en moto
Sal919

Sal919

Cul quadrat
3 Mai 2020
76
162
Premis
9
Menjant asfalt i fang
Moto
KTM 790 Adventure S
Al llarg d’aquest estiu, el grup de motos al qual pertanyo hem pogut tornar a sortir i fer la nostra ruta anual. Si teniu ganes de tafanejar i seguir les nostres desventures i aventures el nostre instagram és @motosaurios_oficial. Al llarg d’aquest post, explicaré la ruta feta al llarg de 9 dies. Cada dia hem fet una mitjana de 300 km. 6 persones, 3 motos. Dos Rs i una trail i 3.000km.

Dia 1: Vam sortit de València capital. El nostre objectiu era Alcañiz, gran ciutat Motard. Per arribar aquesta vam seguir l’autovia mudèjar fins a Mora de Rubielos on vam prendre un cafè. D’aquí, vam anar cap a Virgen de la Vega, direcció l’estació d’Esquí de Valderinares i d’aquí a Fortanete per a iniciar el lloc Estrella d’aquesta etapa... La ruta del silencio.

Per aquell qui no conega aquesta ruta, adjunte un link on s’explica en detall.

https://www.eldiscretoencantodeviaj...Silent Route o ruta,y Andorra-Sierra de Arcos.

Aquell dia vam dinar en Ejulve, en un bar freqüentat per motos amb unes tapes curioses. D’aquí, vam anar directes a Alcañiz on vam dormir en el centre de la ciutat i sopar en un bar de la zona.

Link de la ruta dia 1: https://goo.gl/maps/HqHZXqZez2ZSwtrc9

Dia 2: Vam Sortir d’Alcañiz direcció Taüll. Aquest dia ens va agradar molt més al explorar millor les carreteres i deixar enrere els deserts Aragonesos. Vam desdejunar a prop de Caspe, en club nàutic del Mar de Aragón. D’allí, vam seguir la nostra ruta fins a Aitona on vam dinar en un restaurant que recomanem.

Casa Conrado: https://goo.gl/maps/TyhGzMUZBV6Ts7mn9

Un cop dinats vam seguir el nostre camí de la segona etapa i vam parar a refrescar les motos i les nostres goles en la Fàbrica en Senterada.

La Fàbrica: https://goo.gl/maps/PgBDWvfuGPkNRuaN6

D’allí vam marxar direcció a l’Hotel en Taüll.

Link de la ruta del dia 2: https://goo.gl/maps/x7EQF3zLYhgM19CM9

Dia 3: Aquest dia vam tindre un incident. Inicialment, teníem que fer nit a Ochogavía, però l’encarregat del Airbnb va cancel·lar la nostra reserva de forma sobtada. Així doncs, vam decidir fer nit a mig camí i agafar un dia de descans. Vam dormir a Roda de Isábena i dinat un Chuletón de 2,200 kg a una bodega que recomanem.

La bodega: https://goo.gl/maps/RvCSGQ7u1NKaGBub8

Link de la ruta del dia 3: https://goo.gl/maps/H9Hw1JFcCrhZnRc58

Dia 4: Aquest dia vam anar direcció Sallent de Gállego. La primera parada va ser en Torla, allí vam prendre uns refrigeris en la plaça del poble. Un cop fet, vam anar cap a la Vall d’Ordesa dinant al restaurant del càmping de Bujaruelo (Recomanem reservar) on vam demanar unes Migues i Truita excel·lents. D’allí, vam fer una mica de trail (Les R també, si) fins a Sant Nicolàs per prendre el cafè.

D’aquí vam prendre direcció cap a Formigal on vam dormir en uns apartaments per esquiadors i sopar a un restaurant alemany visitant la frontera en França abans de dormir.

Link restaurant Bujaruelo: https://g.page/campingvalledebujaruelo?share

Link restaurant alemany: https://goo.gl/maps/nAganMs7JrMdrYNj6

Link ruta del dia 4: https://goo.gl/maps/TQbbHXtJoN8QVS5g6

Dia 5: Un cop ens vam llevar, vam posar rumb a Navarra. En aquesta ocasió un dels nostres membres dels motosaurios més veterans va vindre directe de València per a dinar amb nosaltres i tornar (Si, va fer una ruta de 1.000km contant anada i tornada). També, vam coincidir amb dos companys més que eren hospedats a Roncesvalles.

El punt de reunió i dinat fou a Borda Arracona, gran lloc de carns a la brasa. Un cop dinats, vaam anar direcció a Roncal a comprar formatge i d’allí cap a Ochogavía fins arribar al lloc per a dormir, Lesaka. A un alberg on vam coincidir amb altres motoristes de ruta. Fins aquí vam creuar tot el Baztán... Una gran ruta.

Link Borda Arracona: https://g.page/borda-arracona?share

Link ruta dia 5: https://goo.gl/maps/y8MuWJpbBusyM4f38

Dia 6: Aquest dia vam anar a San Sebastián a visitar el peine del viento anant primer al pantà de Endara. D’aquí, vam anar a Zumaia a visitar la famosa platja d’aquesta localitat i dinar un molt bon restaurant. Un cop fet, vam anar a cap a Bilbao seguint tota la costa del Golf de Vizcaya.

Link restaurant Idoia: https://goo.gl/maps/2i6qSge1U26UPViL6

Link ruta del dia 6: https://goo.gl/maps/M8yGC5tXmzYd7GAGA

Dia 7: En aquest punt el grup ens vam dividir. Les dues Rs van marxar cap a Pamplona i la moto Trail cap a Potes, Cantàbria seguint la costa pujant abans als picos de Europa. Per em camí vam parar a dinar a San Vicente de la Barquera. En Potes, vam sopar a la bodega Aguilar amb unes zamburiñas espectaculars i un cachopo a la brasa més que excel·lent. Paral·lelament les Rs van anar directes a Pamplona via autovia.

Link bodega Aguilar: https://goo.gl/maps/nGvfjmdoRcu4AVA79

Link ruta del dia 7: https://goo.gl/maps/T8k1jKiDFNa45RwLA

Dia 8: Aquest dia vam reunir-se els dos grups a Terol. Vam optar per les rutes més directes via autovia. Les Rs van seguir l’autovia Mudejar i la moto Trail va creuar Soria, passant per Castilla i Lleó fins arribar a Calatayud i d’allí a Terol. Vam sopar a un gran bar de pinxos que recomanem.

Restaurant La Barrica: https://goo.gl/maps/CdhaFvwsSufXcWW9A

Dia 9: Volta a casa, d’aquí vam tornar a Valencia ciutat passant per el Castellar per a visitar i fer un bany en una piscina natural.

Link piscina natural: https://goo.gl/maps/ja84ucquVr2bKc1o9

Link ruta del dia 9: https://goo.gl/maps/DodAdKP79Qv59gHdA

Qualsevol pregunta sobre la ruta o dubte, pregunteu en aquest post o envieu un missatge a @motosaurios_oficial. Allí també tenim un resum en imatges i vídeos del viatge a les stories fixes ;););)

Així mateix, si voleu vindre amb nosaltres de viatge també ho podeu fer o afergir-se en alguna etapa ???
 
Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.656
Premis
5
Gràcies per compartir-ho Marçal! Publiquem l'article a la portada, i per tant t'aprovem el premi virtual de "Redacció de portada" per compartir aquesta detallada crònica amb tots els companys ?

Captura 191



 
  • Like
Reaccions: Nikokaos i Sal919
Carmeta

Carmeta

Grup Sanguini: 98 octans
9 Gen 2021
261
691
Premis
12
Hola bona tarda Marçal, quin viatge més xulo, que espectacular tots els llocs que descrius. Després aniré a mirar fotos a Instagram.
Ho tinc en compte per properes sortides saber on aneu.
Salut i gasss ( que n'heu donat molt amb 3000km)?✌?
 
  • Like
Reaccions: Sal919
Sal919

Sal919

Cul quadrat
3 Mai 2020
76
162
Premis
9
Menjant asfalt i fang
Moto
KTM 790 Adventure S
Gràcies per compartir-ho Marçal! Publiquem l'article a la portada, i per tant t'aprovem el premi virtual de "Redacció de portada" per compartir aquesta detallada crònica amb tots els companys ?

Veure l'arxiu adjunt 4441


Merci senyor!
 
Sal919

Sal919

Cul quadrat
3 Mai 2020
76
162
Premis
9
Menjant asfalt i fang
Moto
KTM 790 Adventure S
Hola bona tarda Marçal, quin viatge més xulo, que espectacular tots els llocs que descrius. Després aniré a mirar fotos a Instagram.
Ho tinc en compte per properes sortides saber on aneu.
Salut i gasss ( que n'heu donat molt amb 3000km)?✌?
I tant! Al llarg de l'any volem fer alguna sortida més. Faré crònica de les que tinga temps. Si tot va bé, la següent serà internacional. Qualsevol pregunta, aquí estic!
 
Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
La base d'operacions a València em queda un xic lluny, però si publiqueu cap sortida amb temps i que pugi cap a França, La Franja, etc miraria de fer un lloc a l'agenda i venir a conèixer moter@s viajeros !!!

Jajajajaja!!

Molt bona crónica!
Dessitjant estic jo de fer-ne una....
 

Fils similars