• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

tracer 900 MY2021: què us sembla?

Serra

Serra

Residència habitual: Sobre Rodes
Rider
Editor Wiki
22 Feb 2020
1.598
2.745
Premis
20
Província de Girona
Moto
Moto Guzzi V85TT Travel 2020
segons ha sortit publicat en diverses revistes per exemple aquí ENLLAÇ s'està a punt de presentar la nova Tracer 900 2021, amb motor nou més potent. Diuen que portarà un nou canvi de marxes per baixar, a més de pujar com ara, de marxes sense embrague, pesarà menys, una nova centraleta amb abs i control de tracció en corbes, pantalla deflectora de vent redissenyada i nova instrumentació, nous llums i un xassís nou. Segons diu la marca, la idea és treure orientació sport i anar més al touring, que per mi ja és el que m'agrada. Què en penseu?
1604482351516
1604482368843
 
Pep Aràgo

Pep Aràgo

Residència habitual: Sobre Rodes
OffRoader
21 Set 2020
865
1.535
Premis
10
A vera que surt finalment... El pack "tecnològic" fa bona pinta, encara que aquest semicarenat no m acaba d agradar gaire, i això ja és un tema que em costa de digerir en altres motos...:(:(:(. La necesitat de "tapar" el radiador de l aigua, en aquestes motos ruteres, però que no volen vestirles totalment, obliga a uns disenys que no sempre em donen bon feeling...

De totes formes, que tinc que dir jo de tot això, si al garatge tinc una trail "africana" i al costat seu tres nakeds.... El meu terme mig no existeix.... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Salut i a per totes amb la Tracer....!!!! (y)(y)(y)
 
  • Like
  • Haha
Reaccions: Serra i GEORGECAT

Fils similars