• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Tram Tram 4: L-401 Coll de Jou a Pont de l'Espia (Coll de Nargó) (40,5 Km)

La ruta comença a Coll de Jou, a l'Oest de Sant Llorenç de Morunys. Es pot arribar desde St. Llorenç, desde Solsona (per una carretera molt divertida també) o fins i tot desde Tuixent, pasant per la estació d'esquí de Port de Compte.

Es una carretera estreta, sense mitjana, amb asfalt excelent i amb paisatges espectaculars. Passa a flanc de montanya, en vessant Sud, el que la fa una excelent ruta per l'hivern. La montanya radia calor durant el dia, la carretera està seca, excepte en uns 3 o 4 km entre Cambrils i Alinyà a on passa a vessant Nord. Passat Alinyà te un tram de llera de riu amb tùnels (afeigeixo video de 3:30 minuts, no patiu)
Te molt poc tràfic... excepte quan en té. Una vegada vaig trobar una excursió de clàssics d'alta gama (Ferraris, Aston Martin, Lamborghini, Maserati, els Jaguars i els Porsches eren els dels pobres...). Tots tenien matricules estrangeres, i eren potser uns 40. Se sentien venir de lluny, perque com la carretera passa al costat de la montanya, tota ella resona. Fa dos anys estaven fent proves per tot terrenys d'alta gama (incloïnt-hi el Rolls Royce Cullinan, el SUV de Rolls) i també algun cotxe d'aquests amb decoració de camuflatge. Un em va semblar un Lamborghini - el Urus -, pero quan van veure la GoPro s'em va posar al devant un empleat per que no pogues filmar res.

Conteu una hora llarga per fer la ruta.
 

Adjunts

  • Image 1-11-20 at 11.25.jpg
    Image 1-11-20 at 11.25.jpg
    229,5 KB · Visites: 137
Última edició: