• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Tram Tram B-112, de Collbató a Funicular de Montserrat a la C-55 (Carretera de Manresa) - 7,7 Km

Tram orgiàstic, a tocar de Barcelona, i, ignoro per qué, en general sense tràfic de motos ni bicis (tot i que em van dir al Face que sovint s'hi posen els Mossos). Jo només ho faig entre setmana, i no els he vist mai, però... igual que el tram té visibilitat per veure el tràfic el té per que et vegin...

Al loro, es una ruta estreta, curta (7,7 Km) sense tràfic, al vessant Sud de Montserrat (interessant com a ruta d'hivern, a l'estiu es un patir) que té la gràcia de que hi ha una serie de S enllaçades. Això si, es de les rutes que inviten a pasarse de velocitat, i arribar a 70Km/h a una curva de 50. Que 20 km/h d'excés no son tants si vas amb marge de seguretat, pero si vas una mica fort si que ho poden ser.

Però si no ho coneixeu, aneu-hi està a mitja hora del centre de Barcelona. Un link per fer-vos dentetes :)
 

Adjunts

  • 1604314841003.png
    1604314841003.png
    726,2 KB · Visites: 108