• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Venta maletes KTM 790 adventures S/R

Sal919

Sal919

Cul quadrat
3 Mai 2020
76
162
Premis
9
Menjant asfalt i fang
Moto
KTM 790 Adventure S
Bona tarda

Senyors i senyores, pose en venta les malestes touring originals de la meva KTM 790 adventure. Finalment i en vista a les futures rutes (Vull sortir fora d'Europa) les maletes actuals... Queden una mica curtes, a més, ara vaig amb parella així que fan falta més litres, anem dos en lloc d'un. :ROFLMAO:

M'han donat un servei perfecte. Cap problema en el viatje per el Nord, Euskal, Navarra, Astùries, Cantàbria... 13 dies. Plutja, calor i vent i totes les inclemències existents i ni un problema.
IMG 2169


IMG 2171


IMG 2172


IMG 2173


Les maletes, les tinc en perfecte estat. Únicamente tene un parell de rascades d'una caiguda al jardi quan entrava a casa, el gos va saltar a sobre meu... I la resta bueno... Van caure al terra. Adjunte les fotos. Amb les maletes i el preu venen els ferratges i cargols per anclar a la meta... Així que ja ho sabeu, per 500€, vostres ;)

(No corre cap presa en vendre)
 
Roger X-ADV

Roger X-ADV

Residència habitual: Sobre Rodes
Editor Wiki
18 Oct 2015
1.240
2.183
Premis
10
Moto
Honda X-ADV
Uff em pensava que et venies la 790, ja venia a posar-me les dents llargues jajaja. Sort en la venda!
 
  • Like
Reaccions: Serra

Fils similars