fbpx

Tinc un negoci

Potencia el teu negoci

A motoristes.cat t’oferim les millors eines per situar el teu negoci al bell mig de la comunitat motorista de Catalunya. D’una manera simple, eficaç, dinàmica i moderna, podràs connectar de manera transversal amb el sector de les dues rodes del nostre territori.

Afegeix el teu negoci o servei

Descriu i explica amb tant detall com puguis el teu projecte, i il·lustra’l amb les millors fotografies que n’hagis fet. Tindràs l’oportunitat d’afegir els teus horaris d’obertura,  adreça, informació de contacte, etc.

Fes-te visible per nous visitants

Una vegada haguem confirmat l’adhesió del teu servei o negoci, aquest apareixerà al nostre directori i estarà correctament classificat i identificat segons la categoria a la que pertanyi. D’aquesta manera, serà localitzable amb facilitat per les persones que busquin un servei similar.

Potencia el teu negoci

No trobaràs cap plataforma similar per atreure als motoristes del territori català cap al teu negoci. I és que no només gaudiràs de la teva presència al directori del  Portal dels Motoristes de Catalunya, sinó que nosaltres treballarem  a través del nostre blog, de la nostra newsletter i de les nostres xarxes socials, per difondre de manera continuada tots els serveis i negocis que han decidit triar-nos per promocionar-se

Opcions de contractació del servei

Si vols promocionar-te amb nosaltres t’oferim dues opcions, de tal manera que amb qualsevol de les dues opcions obtindràs el mateix servei per part nostra.

  • Realitzar una subscripció anual de 600€ (50€ /mes).
  • Acordar amb nosaltres algun benefici exclusiu o especial en el vostre negoci, durant un any, pels membres del Club de Motoristes.cat, enviant-nos un correu a coordinador@motoristes.cat.

Preparat per obrir les portes del teu negoci als motoristes de Catalunya?