fbpx

Política de privadesa

Qui som

La nostra adreça web és: https://motoristes.cat i la nostra seu es troba a la població de Rodonyà, a l’adreça de Plaça Major número 6, 4300, Tarragona.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris a través de Disqus

Utilitzem un widget de comentaris de Disqus a motoristes.cat per permetre comentar a les nostres publicacions utilitzant aquest sistema de comentaris. Aquest sistema pot recopilar informació teva quan et registres i utilitzes Disqus.

Aquesta informació pot incloure “Informació d’identificació personal”, que significa informació que us identifica com a persona. Aquesta informació pot incloure, però no es limita a, el vostre nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon, nom d’usuari o identificació del compte, i “Informació personal no identificable”que significa informació que no us identifica com a persona. La informació personal no identificable pot incloure, entre d’altres, informació sobre el vostre navegador, la vostra adreça IP, identificació del dispositiu, quines pàgines visiteu, de quin lloc web proveniu, a quins anuncis publicitaris heu fet clic, i més informació sobre la vostra activitat en línia que no us identifica com a particular, d’acord amb la seva política de privadesa de dades:

https://help.disqus.com/terms-and-policies/disqus-privacy-policy

Comentaris a través de Facebook

Hem incrustat el complement de comentaris de Facebook per permetre que deixeu comentaris al nostre lloc web amb el vostre compte de Facebook. Aquest complement pot recollir la vostra adreça IP, el vostre User Agent del navegador web, emmagatzemar i recuperar cookies al vostre navegador, incrustar un seguiment addicional i controlar la vostra interacció amb la interfície de comentari, incloent-hi la correlació del vostre compte de Facebook amb la vostra acció (tal com “agrada” el comentari d’algú, respondre a altres comentaris), si esteu connectat a Facebook. Per obtenir més informació sobre com es poden utilitzar aquestes dades, consulteu la política de privadesa de dades de Facebook:

https://www.facebook.com/about/privacy/update

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

iThemes Security

Motoristes.cat explora possibles malware i vulnerabilitats amb SiteCheck de Sucuri. No enviem informació personal a Sucuri; Tanmateix, Sucuri va pot trobar informació personal publicada públicament (com en els comentaris) durant la seva exploració. Per obtenir més informació, consulteu la política de privadesa de Sucuri.

L’adreça IP dels visitants, l’identificador d’usuari dels usuaris registrats i el nom d’usuari dels intents d’inici de sessió es registren de forma condicional per comprovar si hi ha activitat maliciosa i protegir el lloc contra atacs específics. Exemples d’aquestes condicions són quan es produeix el registre, i s’hi inclouen intents d’inici de sessió, sol·licituds d’inici de sessió, sol·licituds d’URL sospitoses, canvis al contingut del lloc i actualitzacions de contrasenyes. Aquesta informació es conserva durant 14 dies.

Pagaments amb Paypal Express Checkout

En utilitzar aquesta extensió, podeu emmagatzemar dades personals o compartir dades amb un servei extern. Obteniu més informació sobre com funciona, incloent-hi el que podeu incloure a la vostra política de privadesa.

La informació que es comparteix amb un proveïdor de pagaments (En el nostre cas Paypal) per processar els pagaments inclou:

  • Nom
  • Correu electrònic
  • Adreça
  • Telèfon
  • Ciutat / Estat / Codi Postal
  • Identificador de pagament únic
  • Identificador del proveïdor de pagaments
  • Amb qui compartim les vostres dades

Per veure la política de privadesa completa de Paypal podeu fer clic aquí.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de spam automatitzat.

Informació de contacte

Correu electrònic: coordinador@motoristes.cat

Telèfon: +34 717 77 61 66