• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Esdeveniment MotoExplora Girona Nord 07/10

X04N

X04N

Cul quadrat
Organitzador MotoExplora
29 Abr 2022
76
177
Premis
5
Premià de Mar
www.motoexplora.cat
Moto
FZ6S2

Presentació MotoExplora Girona nord!​

Moto Explora torna amb ganes, aquest cop tenim l’edició de Girona nord, que tindrà lloc el 07/10/23!

Com segurament ja sabeu, els esdeveniments Moto Explora es caracteritzen per oferir a cada participant l’oportunitat de crear la seva pròpia ruta, intentant passar pel màxim de controls virtuals (en l’ordre que es vulgui) per aconseguir obtenir el màxim de punts!
En aquest cas l’organització repartirà els punts de control per les següents comarques: La Garrotxa, el Ripollés i la part de la Cerdanya que pertany a la província de Girona.*
El punt de sortida/arribada serà el Camping Vall de Camprodon.

*Detall curiós, la Cerdanya està partida i pertany a dues províncies diferents!

COMARQUES


Dins l’àrea seleccionada per a l’esdeveniment (uns 2000km²), l’organització hi repartirà al voltant de 40 punts de control virtuals, alguns seran senzills, d’altres una miqueta més complicats i, per alguns fins i tot pot ser que faci falta baixar de la moto i caminar l’últim tram!

Espera, has dit “punts de control virtuals“… que carai vol dir això?
Vol dir que els punts de control no tindran cap representació física, no hi haurà cap persona, ni cap carpa ni res que s’hi assembli. L’organització farà públic el llistat de controls virtuals unes setmanes abans de l’esdeveniment. El llistat de controls inclourà un plànol, les coordenades GPS de cada punt, una petita explicació i una foto amb la moto de l’organització al punt de control.
Evidentment, la puntuació de cadascun dels controls dependrà en gran manera de la distància al punt de sortida i de la dificultat. Això sí, tots ells seran transitables amb qualsevol mena de moto!

Per a tenir control del recorregut de cada explorador o equip d’exploradors (recomanem la inscripció en petits grups de fins a 5 motos!) l’organització ha desenvolupat un dispositiu GPS a mida per aquests esdeveniments! El dispositiu consta d’una antena GPS, una pantalla LCD, un microcontrolador ESP8266 i una targeta microSD.


L’antena GPS permet al dispositiu saber en tot moment on esteu, mentre que la pantalla us servirà per a saber els km recorreguts, la velocitat mitjana així com els controls obtinguts i la puntuació acumulada! La targeta microSD, per altra banda, anirà guardant tot el recorregut en format GPX.
Hem invertit al voltant de 250 hores en desenvolupar i testejar aquest dispositiu i la veritat és que, d’acord al feedback que ens heu anat fent arribar, fa que els esdeveniments Moto Explora siguin una experiència completament diferent!

3D
3D2


Us podeu inscriure individualment (un dispositiu per explorador) o en equips de fins a 5 exploradors amb un sol dispositiu. Recomanem la inscripció en format equip, el lloguer del dispositiu té un cost que podeu repartir entre tots si, de totes maneres, aniríeu junts tota l’estona!

La inscripció en equip es fa tota a la vegada així que la persona que fa la inscripció haurà de fer el pagament complet per a tot l’equip! Recomanem posar-vos d’acord i fer Bizum o similar amb antelació. Si més endavant voleu afegir algun explorador o acompanyant, no hi ha problema, tan sols heu de contactar amb nosaltres al correu inscripcions@motoexplora.cat.

Si t’agrada el format, estigues atent! Les places són molt limitades (això NO és un esdeveniment massiu!!) així que ves preparant el teu equip d’exploradors i endavant!

Si voleu una miqueta més d’informació, sempre podeu consultar les imatges de l’últim Moto Explora o contactar amb nosaltres a info@motoexplora.cat!

Ah, i també us podeu dirigir al forum oficial dels esdeveniments Moto Explora, aquest que este mirant :), o al grup de Telegram: Grup Telegram


Veure l'arxiu adjunt 8-COMPANYS-MOTARDS-TERRASSA.jpg

I si ja teniu ganes de començar a preparar una bona estratègia, us recomanem que doneu un cop d’ull als resultats de l’últim esdeveniment, on podreu veure els recorreguts realitzats per cada participant, les puntuacions i penalitzacions i, potser, extreure algunes conclusions que us ajudaran a convertir-vos en el proper guanyador Moto Explora!
A continuació la ruta que va seguir l'equip guanyador de l'última edició:
14 LA TRACTORETA


El camping "Vall de Camprodon", situat entre els municipis de St Paz de Segúries i Camprodon, serà el punt de sortida i arribada d'aquesta edició de MotoExplora!
Els companys del camping ens oferiran un lleuger esmorçar a primera hora, mentre espereu que acabin les verificacions administratives. Podreu gaudir d'un café i una pasta de forma gratuita, tan sols haureu d'entregar el val que us donarem al finalitzar la verificació administrativa.
Edifici2


Des d'aquest mateix camping donarem la sortida, haureu de completar la ruta que haureu dissenyat i retornar al camping abans que s'esgoti el temps disponible!
Un cop arribeu tots, gaudirem d'un fantàstic dinar, dels premis i sorteixos i, sobretot, del bon rotllo que caracteritza els nostres esdeveniments!

Com a novetat, aquest cop us podem oferir també allotjament per a la nit de divendres a dissabte! Si no voleu matinar poder dormir al càmping i així estareu ben frescos per afrontar la ruta el dissabte!
Habitualment la reserva mínima és de dues nits, però hem negociat la possibilitat de reservar una sola nit per als participants, així com un petit descompte.
Si voleu dormir el divendres i el dissabte, també tenim disponible un descompte per a vosaltres, ens ho podeu fer saber a inscripcions@motoexplora.cat.
Bungalow junior suite 01
Pod 01
Bungalow junior suite 03
Tendes camper 06


Encara no estàs inscrit? No et distreguis, les plaçes son MOLT limitades!
INSCRIPCIONS
 
X04N

X04N

Cul quadrat
Organitzador MotoExplora
29 Abr 2022
76
177
Premis
5
Premià de Mar
www.motoexplora.cat
Moto
FZ6S2
Ja tenim publicats els Controls Virtuals per l’esdeveniment del 07 d’octubre.

Punts


Els que estigueu inscrits ja podeu començar a estudiar el mapa i la localització de cadascun dels controls. Us recordem que cada CV (Control Virtual) té una puntuació diferent en funció d’aquests factors:

  • Llunyania del punt de sortida
  • Dificultat d’accés
  • Distància d’anada i tornada als CV més propers
Per indicar la puntuació de cadascun dels CV ens guiarem pel següent codi de colors:

  • BLANC: 5 punts
  • VERD: 10 punts
  • GROC: 15 punts
  • BLAU: 20 punts
  • VERMELL: 30 punts
  • NEGRE: 40 punts
I, de nou, aquest cop tenim un control fantasma!

  • FANTASMA: 75 Punts + sorteig premi sorpresa
D’aquest control fantasma tan sols us donem una foto (ni nom ni coordenades aquest cop) i una petita pista: es troba entre 16 i 19 km de distància del punt de sortida.

Podeu veure els Controls Virtuals en el següent enllaç:
 
Fils similars
Autor Títol Fòrum Respostes Data
X04N Esdeveniment MotoExplora Canet de Fals, 25/05 MotoExplora 5
X04N Esdeveniment Presentació MotoExplora Barcelona nord! MotoExplora 16
G Ruta - Girona 10/06/23 Girona-Cadaques (vermmuth)- Peralada (dinar) - Tornada cap escu a casa seu Rutes Obertes 32
rbadfrozen Em presento Hola des de Quart (Girona) Presentacions 22
Nikokaos Ruta en moto Ruta Girona - Montseny - Girona Rutes en moto 0
Roger Formació Formació 3.0 a: Lleida (Ponts) el pròxim 26 de juny / Girona 2 juliol / Arbúcies 3 juliol Formació motorista 5
Edutarraco Notícia Manifestació a Girona Espai de debat 2
JoanBP Formació Formació 3.0 el 2 de juliol a Girona i 3 de juliol a Arbúcies Formació motorista 4
JoanBP Informació Manifestació 13 de juny a Girona i Barcelona Espai de debat 25
Roger Distinguished Genleman’s Ride a Girona! Sortides anteriors 2
mr_pointer Informació Motovolta 2021 - Girona / Sant Hilari Sacalm Motovolta 47
Albert_f850adv Salutacions de l'Albert de Figueres (Girona) Presentacions 14
Nikokaos 5a Sortida GIROMOTER@S 12/11/2020: Banyoles-Olot-Pantà de Sau-Angles-Girona-Banyoles Sortides anteriors 4
Nikokaos Sortideta a Sant Miquel del Fai des de Girona Sortides anteriors 4
M Em presento Bones des de Begur, Girona. Presentacions 7
Roger Ruta - Girona Formació 3.0 juliol 2020 (Girona) Rutes en moto 16
Nikokaos Ruta en moto Sortida Girona-Portbou Rutes en moto 5
Nikokaos Ruta en moto Sortida per Girona provincia (fase 2 del Covid-19) Rutes en moto 10
Roger Classes gratuïtes de formació 3.0 a Girona amb el Servei Català de Trànsit i Anesdor Rutes en moto 0
GEORGECAT Ruta en moto Benvinguts a la Catalunya Nord! Rutes en moto 8

Fils similars