fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeEl motociclisme al món18.000 km en una scooter de 110cc per rodar a Nürburgring

18.000 km en una scooter de 110cc per rodar a Nürburgring

Lee va deixar enrere Asia i Europa per arribar al circuit dels seus somnis.

De Corea del Sud a Nürburgring en una Honda SuperClub 110

Aquesta fou l’aventura d’un jove sud-coreà anomenat Lee, que posà rumb a Alemanya per recórrer el circuit dels seus somnis: El Nordschelife de Nürburgring.

Popularment es diu que la moto ideal per viatjar és la que un té, ja que si haguéssim d’esperar a tenir la moto més indicada segurament deixaríem passar l’oportunitat de viure moltes experiències.

I així ho devia entendre el protagonista d’aquesta experiència, el qual va arrancar el seu viatge de 18.000 km amb una scooter Honda SuperClub 110.

 18.000 km en 100 dies

Lee va deixar enrere Asia i Europa per arribar al circuit dels seus somnis i poder recórrer el traçat de Nordschelife. Estem d’acord en que la seva motivació anava més enllà de l’ús racional que s’espera de la muntura que portava: una scooter de 8 cv de potència i 110 centímetres cúbics.

I és que més enllà de la velocitat i les prestacions de la seva Honda, factors com una capacitat de dipòsit de 4 litres (150 km d’autonomia) i una important limitació d’equipatge li suposaven multitud d’aturades al llarg del trajecte. Un trajecte, però, que de ben segur el marcarà de per vida amb la multitud d’experiències que va tenir l’oportunitat de viure.

Un cop aconseguí arribar a Nürburgring els més habituals de l’”Infern Verd” van quedar impressionats per la seva gesta, fins a tal punt que un d’ells, Thilo Pörling, el va convidar a fer una volta al seu traçat favorit com a copilot del seu Seat León Cupra preparat.

A més, Lee va esperar-se fins a última hora de la jornada per recórrer en solitari i tranquil·lament Nordschleife amb la seva Honda SuperCub.

Lee segueix la seva aventura recorrent altres països d’Europa, demostrant una vegada més que la passió i les ganes de viure experiències poden més que la sensatesa i la racionalitat.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here