Site icon Motoristes.cat

Àlex Márquez valora la temporada i respon als més petits a les oficines de Rodi

Àlex Márquez

Àlex Márquez

El pilot de Moto2 va visitar ahir les innovadores instal·lacions de Rodi Motor Services a Lleida, aprofitant un acte corporatiu que l’empresa dedicava als seus empleats.

Àlex Márquez va fer un balanç positiu d’aquesta temporada i s’ha mostrat encoratjat i optimista de cara a l’any vinent.

Ahir dimarts, i uns mesos després de que ho fes el seu germà Marc, Àlex Màrquez visità les oficines centrals de Rodi Motor Services a Lleida, aprofitant un acte corporatiu dedicat als empleats de l’empresa. El pilot de Moto 2 va passejar per primera vegada per les instal·lacions de Rodi de Lleida, les quals van ser inaugurades l’any anterior. Va estar acompanyat pel director general de l’empresa, Josep Esteve, i dels empleats, que van aprofitar per conèixer el pilot de Cervera, fer-s’hi fotos i demanar-li autògrafs.

Els protagonistes de tot plegat, però, no foren ni l’Àlex ni la directiva de Rodi, sinó un grup de nens i nenes que van participar a la jornada fent una roda de preguntes al seu ídol, el qual els va regalar una gorra signada a tots ells.

Àlex Márquez va aprofitar l’esdeveniment per fer un balanç de la temporada:

Ha estat un any positiu. Hem aconseguit tres victòries i sis podis, però el 2018 haurem de millorar algunes coses per intentar aconseguir l’objectiu, que no és altre que guanyar el mundial”.

El pilot afirmà que va tenir bones sensacions després del test de MotoGP de fa dues setmanes, però que ara és moment de centrar-se novament en preparar bé la temporada de Moto2.

L’Àlex va destacar la bona relació d’amistat que té amb Rodi i l’aposta de l’empresa per la innovació, en referència també a les noves oficines, que destaquen per la seva innovació tecnològica i fomenten la flexibilitat laboral dels empleats, amb horaris adaptats i espais mòbils.

Per altra banda, Josep Esteve va valorar l’esperit de superació del pilot i els valors que uneixen Rodi amb els germans Márquez, als quals l’empresa dóna suport des de les seves primeres passes al món del motociclisme.

A través de la inauguració de les noves oficines centrals de Lleida, ubicades al Carrer Pere de Cabrera, 16 (5a planta), Rodi reafirma la seva aposta per l’adopció de les últimes tecnologies i la creació d’espais innovadors i polivalents que afavoreixen la flexibilitat laboral dels seus empleats. A les oficines centrals de Lleida actualment hi treballen unes 70 persones.

Exit mobile version