Ambdues motos, la TE 300i i la TE 200i innoven amb el seu sistema d’injecció en motors de dos temps.

A vegades les imatges parlen per si soles, i aquesta ocasió n’és un bon exemple. La companyia amb seu australiana ha difós un vídeo amb dues de les seves estrelles de l’offroad, concretament de les Husqvarna TE 300i i la TE 250i, recorrent terrenys boscosos, fluvials i arenosos. No ha estat una tria en va, i és que de la marca d’origen suec volien posar en escena per primera vegada aquest nou sistema d’injecció en motors de 2T.

Aquest avanç tecnològic obre noves possibilitats en el camp de l’enduro i de l’off-road pels motors de 2T. I és que degut a les cada vegada més restrictives regulacions d’emissions contaminants, l’escenari que es projectava fins aquest moment per aquest tipus de motoritzacions no era gens esperançador.