fbpx
Dilluns, agost 15, 2022
HomeCompeticióVIDEO - De Dani a Dani: Una entrevista d’allò més sincera

VIDEO – De Dani a Dani: Una entrevista d’allò més sincera

El tres vegades Campió del Món ha respost preguntes força personals, i ha parlat sobre experiències que fins avui havia mantingut en silenci.

L’encara pilot de l’equip HRC es sincera en una entrevista feta a si mateix.

Dani Pedrosa ha protagonitzat últimament força titulars. D’una banda sobre la seva successió per part de Jorge Lorenzo, i de l’altra, sobre la seva retirada de MotoGP. És potser per aquesta raó que ha decidit participar en una entrevista tant personal com aquesta.

El tres vegades Campió del Món ha respost preguntes força personals, i ha parlat sobre experiències que fins avui havia mantingut en silenci. Ha parlat també sobre les seves pors, sobre les futures promeses del motociclisme i, fins i tot, dels consells que es donaria a ell tot just en començar la seva trajectòria com a pilot professional.

A l’entrevista podem veure, també, com parla sobre el seu futur un cop deixi de banda les motos. En definitiva, és una entrevista que val la pena veure si volem conèixer, una mica més, a aquest gran pilot; i és que distingirem entre ambdós Danis, al pilot i a la persona.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here