Un motorista rus perd la vida despres de gravar-se conduint amb els peus

Les autoritats estan investigant què ha provocat exactament l'accident.

0
720

La víctima és un YouTuber de 33 anys de nacionalitat russa, que era conegut pels vídeos sobre motociclisme que penjava. Tenia més de 280.000 seguidors.

El seu últim vídeo no va arribar a publicar-lo, tot i que el va enviar a un amic. Se’l veia conduint de manera imprudent i temerària, a alta velocitat i amb els peus al manillar per controlar la direcció.
Poc després de gravar aquesta seqüència, va morir en xocar contra un cotxe.

https://www.instagram.com/p/ByiqHcMlUpc/?igshid=18jh8odnwiadq

És cert que no sabem amb exactitud si en el moment del xoc tenia o no els peus damunt del manillar, però és un fet que, moments abans, s’havia gravat circulant de manera negligent i a velocitats molt altes amb els peus al manillar.

Amb independència de la que s’acaba provant com a causant de la seva mort, és innegable que el seu comportament a la carretera era inadequat, perillós tant per ell com pels altres usuaris de la via,  i un despreci per la seva pròpia integritat física.

A hores d’ara, les autoritats estan investigant de qui va ser realment la culpa en l’accident en què va perdre la vida.

L’únic que se sap amb certesa en relació amb el vídeo, és que portava la mateixa moto en el moment del xoc.

El portal d’internet la gazeta.ru assegura que en el moment de l’accident, el YouTuber conegut com a Bolt va perdre el control de la moto, i va colisionar amb un cotxe que anava en direcció contrària.

En fotos que han realitzat usuaris de la xarxa que s’han desplaçat a la zona de l’accident, es pot veure que el velocímetre de la moto, en el moment del sinistre, marcava 150 km/h.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here