• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de acgarriga

  1. acgarriga

    Informació Crom Ride 2021

    APUNTATS CROM RIDE 2021 @Serra (+1 amic) CONFIRMAT DORSALS 29 i 30 @Edmond @Pep Aràgo (dubte) @Ferran47 @Charly_TDM @Mario G. i la Suna CONFIRMAT DORSAL 425 @MarcG CONFIRMAT Dorsal 40 @jamar Confirmat @1nanu comfirmat DORSAL 241 @Lluis confirmat @Jordi71 confirmat @munneco confirmat @Edmond...
  2. acgarriga

    Suzuki V-Strom 650 (Venuda)

    Bona nit companys, Ja he venut la Suzuki i dono com a tancat aquest fil. Gràcies per la difusió i ens veiem pel fòrum Salut!!
  3. acgarriga

    Avantatges Enganxines del fòrum??

    Bones, Si estan disponibles, estaria interessat en un parell d'enganxines. Merci
  4. acgarriga

    Suzuki V-Strom 650 (Venuda)

    A vosaltres per la difusió✌
  5. acgarriga

    Suzuki V-Strom 650 (Venuda)

    Bon dia a tothom, He baixat el preu de la moto que tenia en venta, si algú està interessat o coneix un tercer que busqui una trail, qualsevol difusió serà benvinguda. https://motos.coches.net/ocasion/suzuki/v__strom_650_abs/2016-en-girona-7233455.htm Moltes gràcies!!
  6. acgarriga

    Em presento Presentació

    Això també tinc entès jo...
  7. acgarriga

    Venta de Suzuki V-Strom 650

    Efectivament, es va renovar al 2017, aquesta és el model anterior
  8. acgarriga

    Em presento Presentació

    Hola, doncs és del 2016, l'acabo de penjar en el taulell d'anuncis. La propera segurament serà la Triumph Tiger 1200...
  9. acgarriga

    Venta de Suzuki V-Strom 650

    Molt bones a tothom, Vist que hi ha un taulell d'anuncis en aquest fòrum aprofito per publicar la meva moto actual, que poso en venta. Qualsevol ajuda per difondre serà de gran ajuda, mil gràcies!! Venc Suzuki V-Strom 650 ABS - Any 2016 - 26000 km - Limitada a 47CV però amb possibilitat de...
  10. acgarriga

    Em presento Presentació

    Doncs si, força clar... Segurament faré un salt a la Triumph Tiger 1200
  11. acgarriga

    Em presento Presentació

    Molt Bones a tothom, Em dic Aleix i sóc de Blanes (Girona). Tinc una Suzuki V-Strom 650, però ara estic en procés de venta, ja que tinc plantejat canviar-la... Salut!!