• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Contingut recent de Albert&Judit

  1. Albert&Judit

    Em torno a presentar Voge 300Rally

    Hola desde les terres de lleida. Despres de pasar una temporada al seca per una lesió al genoll torno a estar a tope. Fa poc e adquirid una nova companya de fatigues una Voge 300 Rally, aprofito tambe per fer una crida a gent de la zona de lleida o rodalies que estigues interessat en fer...
  2. Albert&Judit

    OffRoad Contrabandistes

    Be doncs jo diria 2'5 de dificultat en aquetstes èpoques. Jo surtire desde lleida però ens podem trobar per on t'anes be es tracta de pasar pel poble de Tor i sortir per andorra al port del Cabús.
  3. Albert&Judit

    OffRoad Contrabandistes

    Hola bones, estic planejant fer la ruta dels contrabandistes nivell tranqui seria indiferent el dia 5 o 6 de Juliol sortida desde lleida però ens podriem trobar en qualsevol punt si algu s'anima estaria encantat.
  4. Albert&Judit

    Bones desde Lleida

    Aixi
  5. Albert&Judit

    Bones desde Lleida

    Havere si veieu les fotos?
  6. Albert&Judit

    Bones desde Lleida

    Si va mol mol be la veritat porto 1700km, jo medeixo 1'76 treïen les gomes de les estriberes i unes alces al manillar em queda bastan bé la postura de peu. Però per algú una mica mes alt mes de 1,80 no aniria gaire còmode anant de peu el millor es que ti pujis convidat quedes.
  7. Albert&Judit

    Bones desde Lleida

    Hola bones desde lleida, em dic Albert tinc una ktm390 adv. Busco gent per fer rutes offroad no trialeres a ser posible varietat de dies disponibles.