Aquest passat diumenge va tenir lloc a Terrassa la Calçotada Solidària a la seu de Rodes Solidàries. Una vegada més les motos han estat el nexe d’unió de bones persones, que en aquesta ocasió van ajuntar-se en contra de les malalties minoritàries.

La jornada va veure’s marcada pels forts vents que han causat estralls a tot el territori aquest cap de setmana, però malgrat el temporal, al voltant de 300 persones van gaudir d’una trobada marcada pel bon ambient, la música en directe, un objectiu noble i uns 3.000 calçots.

Fotografia de Pepi DC

El més important de tot plegat, però, és que des de l’associació van poder recollir prou fons per cobrir el cost de la cadira especial i adaptada per l’Àngel, un nen de 9 anys afectat per una malaltia minoritària, la família del qual es troba en una situació delicada.

Només ens queda desitjar més i millors èxits per Rodes Solidàries, i per totes les agrupacions de persones que decideixin unir-se i lluitar per les causes nobles.

Us deixem amb un recull d’imatges de la jornada.

Calçotada Solidaria

Publicado por Alberto Martinez Ramiro en Domingo, 5 de febrero de 2017

Vídeo d’Alberto Martínez

 

Fotografies de Pepi DC

1
Escriu un comentari

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Coordinador Recent comment authors
  Subscribe  
Més recents Més antics Els més valorats
Avisa'm de