Site icon Motoristes.cat

Bikers vs la fam recull més de 5.000 kg de menjar pel Banc dels Aliments

Fotografia de Toni Egea

Aquest cap de setmana el Circuit de Barcelona-Catalunya ha acollit la 1a edició de Bikers vs la fam, un esdeveniment motorista de caràcter solidari organitzat per Varemo Bikers amb la finalitat de recollir menjar pel Banc dels Aliments. Amb molt orgull i el sentir de la feina ben feta poden dir que han assolit de sobres l’objectiu que s’havien marcat, i és que han aconseguit reunir més de 5.000 kg d’aliments que es sumaran al Gran Recapte, que promou la fundació Banc dels Aliments.

Fotografia de Toni Egea

A la jornada hi van assistir motoristes d’arreu de Catalunya que tenien, com a únic requisit, aportar un mínim de 5 kg d’aliments. En total van ser 1000 motocicletes les que es van concentrar al Circuit en una jornada en que es va demostrar una vegada més, que la passió per les dues rodes és un ingredient perfecte per assolir metes solidàries i amb finalitats socials.

Al llarg del dia els assistents van poder gaudir de diverses activitats i actuacions musicals al pàdoc, i fins i tot alguns d’ells van tenir la ocasió de fer una rodada per la pista del Circuit.

El punt més àlgid de la jornada va ser l’homenatge al pilot Lluís Salom, que va perdre la vida corrent en aquest circuit.

 

Fotografies de Toni Egea

Exit mobile version