Venda limitada de productes brodats!

No és un catàleg indefinit. S'anirà renovant segons l'èxit, la temporada o l'interès, així que les compres són limitades.

0
183

Bones motoristes! Degut a l’èxit de les enganxines i els pegats, hem volgut anar una mica més enllà per poder oferir-vos una sèrie de peces brodades amb el logotip de la comunitat, brodat i enviat pels companys i amics d’Individual.cat. Iniciem venda de:

Jaqueta Softshell amb brodat: Una jaqueta Softshell amb el logotip brodat de motoristes.cat. És impermeable, transpirable i resistent al vent. Incorpora una cremallera YKK de dalt a baix, un coll elevat i diverses butxaques.

softshell Roger 2.png

Jaqueta encoixinada amb brodat: Una jaqueta amb el brodat de motoristes.cat encoixinada, amb les mànigues de teixit Softshell, molt lleugera i càlida. A prova d’esquitxos d’aigua, transpirant i amb cremalleres de qualitat.

encoixinada.png

Buff de neoprè amb capacitat de filtrar partícules, ideal per quan anem amb moto i no ens volem posar la mascareta al repostar, o per comentar alguna cosa amb els companys, i que incorpora de la mà dels mateixos fabricants, una pinça de suport pel nas perquè s’aguanti bé. 

Motor 9.jpg

Mascareta amb homologació FFP2 amb 150 usos recomanats, de tal manera que si la rentem cada dos dies, per exemple,  pot durar pràcticament un any. 

Motor 8.jpg

Destacar que Individual.cat és qui fabrica els productes de la Rider1000, així que podeu donar per fet que tant els seus productes com els brodats que realitzen, són de màxima qualitat.

  • Podeu realitzar les compres de manera automàtica des de https://botiga.motoristes.cat/ , i Individual rebrà automàticament el pagament i la vostra comanda. De les vendes, entre 2 i 5 euros segons el producte ens els quedem a motoristes.cat, així que donareu un cop de mà a mantenir el projecte.
  • Ja veureu que en fer la compra podeu triar dos tipus d’enviament: D’un producte o de més d’un producte. Si trieu l’enviament d’un sol producte, el preu és de 7 € per l’enviament de jaquetes, i de 5,50 € en el cas de buff o mascareta. Si compreu més d’un producte només pagareu un import de despeses d’enviament, que haurà de ser de 7€ (encara que feu dos buff, o dos mascaretes, en ser dos productes l’enviament costa 7€)
  • Al mail que introduïu en fer la vostra compra, rebreu informació sobre la vostra compra, i també un enllaç amb el seguiment de la vostra compra, quan aquesta s’hagi realitzat.
  • Si voleu fer el pagament amb Bizum, trieu el mètode de pagament per transferència, i m’ho comenteu per privat, i us facilitaré un núm de telèfon.
  • Segons ens han comentat els fabricants, són peces unisex, així que seguint les guies de talles de cada producte, no hauríeu de tenir cap problema. Es broda la peça per cada compra, així que seria interessant no realitzar devolucions. Com us comento treballen amb la Rider1000, així que tindreu productes de primera heheh.
  • No és un catàleg indefinit. S’anirà renovant segons l’èxit, la temporada o l’interès, així que les compres són limitades.

* Preus actualitzats. Inclouen l’IVA, i l’enviament es suma al final de la compra. Com deia, 7 € si es compra jaqueta, 5,50 si es compra buff o mascareta, o bé 7 € si es compren més d’un producte, siguin els que siguin.

Per qualsevol dubte no dubteu en comentar. Mil gràcies per l’interès!!!

Catàleg a https://botiga.motoristes.cat/

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here