fbpx
Dissabte, setembre 24, 2022
HomeSuccessosMazinger Z a boxes: Es repintarà i l’envoltaran un bar i un...

Mazinger Z a boxes: Es repintarà i l’envoltaran un bar i un aparcament per a 200 motos.

Actualment s’està renovant la plaça en la que es trobava, i s’hi construirà un aparcament per motos i cotxes, un bar, una zona de pícnic, lavabos i gronxadors. A més a més, l’estàtua del robot gegant es repintarà.

L’estàtua del Mazinger Z s’ha convertit en un punt de parada obligatòria per a moltes persones i col·lectius, i el nostre n’és un dels més actius. El robot gegant, estacionat al Mas del Plata, a Cabra del Camp, és visitat cada any per més de 100.000 persones.

Degut a la popularitat del company de Koji Kabuto, s’està procedint a la renovació i adequació de l’espai que l’envolta, amb l’objectiu d’incorporar a la zona una sèrie de serveis que pretenen aconseguir “doblar el nombre de visites i aconseguir que aquestes siguin de qualitat”, segons esmenta el regidor d’Urbanisme de Cabra del Camp, Miguel Castañón al Diari de Tarragona. El regidor esmenta al Diari de Tarragona que quan les motos i els cotxes entraven a dins de la plaça, aquests obligaven a marxar a les famílies que hi havia a la zona, ja que això incomodava a la gent. Val a dir que ens sembla una afirmació ben desencertada, ja que per apropar la moto a l’estàtua per fer una foto, dubtem que mai ningú hagi pretès obligar a altri a abandonar la zona… ni molt menys a famílies amb nens. No ens agradaria pensar que es dóna per fet que els motoristes no hem estat visites de qualitat per la zona, ja que gràcies a la popularitat que els usuaris de les dues rodes hem anat sumant en aquest punt, especialment des de les xarxes socials cap enfora, juntament amb la d’altres seguidors del company de l’Afrodita, aquest espai mereix, avui dia, una millora com la que hi aplicaran.

La qüestió és que per evitar aquestes situacions, es procedirà a la remodelació de la plaça afavorint les visites a la zona d’una manera més ordenada.

Actualment s’està treballant en la construcció d’un pàrquing amb una capacitat per a 200 motos i uns 80 cotxes, utilitzant la superfície de dos terrenys d’una superfície total de 3.500 metres,  que seran utilitzables d’aquí a un mes aproximadament. També s’instal·laran barreres d’accés pels veïns, una àrea de pícnic, gronxadors, un parc amb tirolina. Pel que fa a l’estàtua d’aliatge Z, aquesta serà repintada.

No serà fins a principis d’any que es culminaran la resta de modificacions a la zona, que inclouran la instal·lació de lavabos públics, un bar i una plantació d’arbres. Es preveu que la inauguració de l’espai tingui lloc el dia 6 de març de 2022, ja que aquell dia serà el 44è aniversari de l’emissió del primer capítol de Mazinger Z a casa nostra.

La inversió del projecte puja fins als 200.000 €, la pràctica totalitat dels quals provindran de subvencions del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Font de la publicació: Diari de Tarragona

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here