La 100Colls obrirà les inscripcions el proper 3 de març

0
4

Motoristes us adjuntem la nota de premsa que ha fet arribar l’organització de la 100 colls als mitjans del sector.

Segona edició de la 100Colls: el 28, 29 i 30 d’abril d’enguany arriba, amb novetats, el repte de planificació i estratègia on el motard tria el seu punt de sortida i la seva pròpia ruta per les millors carreteres de Catalunya.

El repte del calendari motard que va ser un èxit aclaparador en la seva primera edició, torna amb noves sorpreses per a aquells que acceptin el repte.
Lluny d’una ruta organitzada, la 100Colls consisteix a recórrer durant tres dies el nombre màxim dels colls de Catalunya proposats per l’organització. Cadascun dels cent colls està valorat amb una puntuació establerta segons paràmetres com el desnivell, la longitud, categoria de la via o la seva situació.

Per a poder començar de bon principi a planificar el full de ruta més eficient, l’organització farà arribar un mapa a casa dels inscrits amb el llistat de colls i la seva puntuació. Abans de l’esdeveniment els participants rebran també el dispositiu de tracking via satèl·lit, que enviarà les dades en cada moment a l’organització, de manera que els punts aconseguits s’aniran actualitzant automàticament.

Cadascú es posa els seus propis límits

En aquesta aventura no hi ha límits per a triar les carreteres desitjades. Cada participant decideix quan, com i amb qui viu aquesta experiència. S’hi pot participar en solitari, en parella o en equip, i cadascú decideix quin mètode d’orientació utilitza.

El mapa que lliurarà l’organització és cabdal. La planificació i l’esperit actiu són els altres ingredients determinants per a participar a la 100Colls. A l’hora d’obtenir els punts, l’estratègia per a triar i creuar els colls preval sobre la velocitat puntual i això beneficiarà als tourers més organitzats.

És definitori de la 100Colls que tant l’hora com el punt de sortida son de lliure elecció, sempre tenint en compte que els dispositius de control només estaran actius des del divendres 28 d’abril a les 13:00 h fins al diumenge 30 d’abril a les 13:00 h.

La traca final de la 100Colls serà diumenge al migdia, amb la trobada de tots els participants al centre geogràfic de Catalunya, el complex de Món Sant Benet a Sant Benet de Bages. Allà s’hi celebrarà la cerimònia de cloenda, amb dinar inclòs, on s’hi compartiran experiències i aventures amb els companys de viatge i s’hi farà el lliurament dels pins Màster ‒Or, Plata o Bronze‒ segons els punts aconseguits i també dels trofeus especials, una de les novetats de l’edició 2023!

Cent colls amb un sol objectiu

L’esdeveniment es basa en descobrir el país, superar-se com a motard i gaudir al màxim de la moto recorrent els espais més bonics de Catalunya; punts d’interès, paisatges i les més atractives carreteres secundàries. La clau és establir a voluntat la ruta i el millor ritme per endavant i poder assolir-los durant el cap de setmana. I sobretot, el propòsit de la prova no és altre que gaudir de la moto i de la millor companyia. Acabar la 100Colls amb un pin de finisher ja és una victòria! En paraules d’un dels participants del 2022… sempre podrem dir “jo vaig ser-hi”.

Els propers 28, 29 i 30 d’abril els motards més determinats estan convidats a viure un desafiament apassionant. La 100Colls obrirà les inscripcions el proper 3 de març a la seva pàgina web www.100colls.cat. Les places són limitades.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here