Roger
Puntuació per reaccions
2.653

Missatges de perfil Activitat recent Publicant Premis Grups de Rutes Sobre Productes

  • Roger
    Bona tarda! D'aquí poca estona publicaré una entrada sobre una variació en el funcionament i l'aprofitament del sistema de premis virtuals. Si voleu saber si teniu dret a un adhesiu troquelat del logo de motoristes.cat gratis (10 unitats limitades) estigueu atents al fil.
    Roger
    • Roger

      Roger

    i si no el voleu perquè ja en teniu també us interessa, ja que procurarem anar oferint diferents recompenses gratuïtes que siguin del vostre interès :)
    Roger
    Aprofitant que de moment estem sense instagram, us animo a fer una ullada de tant en tant a un article aleatori de la Moto Wiki. Sempre hi ha entrades en les que hi podeu fer aportacions, posar millores o completar-ne informació. La wiki va ser un projecte proposat per en @mr_pointer, que també és editor.

    Roger
    Recordem que teniu diversos Grups de Rutes operatius al fòrum, als que podeu unir-vos i interessar vos per les seves activitats 👍🏻

    Screenshot 20221120 100741 Chrome
    Roger
    Què us sembla el nou funcionament del fòrum? A mi em sembla força positiu, ja que potencia molt el dinamisme amb els continguts dels altres companys, I alhora manté una recopilació ordenada de continguts 😃
    Roger
    Bones! Recordeu que teniu disponible la plantilla de navegació fosca, que és especialment útil per navegar de nit o a les fosques:

    Roger
    S'afegeix el prefix OffRoad arran d'una sèrie de propostes de l' @Arnaubarruera !
    Roger
    Arran de la proposta del @carlosg , es passen tots els fils de Sortides Obertes ja realitzades, a un subfòrum a banda, a fi de deixar a la vista, només, les sortides vigents!
    Roger
    Ara podeu participar acreditats com a grup, amb els vostres companys i amics de ruta!
    Roger
    Ampliem el plaç de participació al concurs de cròniques un parell de dies!
  • Carregant…
  • Carregant…
  • Carregant…
  • Carregant…
  • Carregant…
  • Carregant…