• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Anem de ruta, però.... Esmorzar, també!

Carreteres, curves i un àpat, es la millor sortida.

Compartir aquest Grup de Rutes

Dades

Categoria
Grups de Rutes Onroad
Membres en total
43
Esdeveniments en total
5
Total de debats
1
Visualitzacions en total
11K
Àlbums en total
0

Caragolada 10 de Juny

cargols2rodes

cargols2rodes

Residència habitual: Sobre Rodes
Editor Wiki
30 Abr 2018
357
1.176
Premis
27
Les Garrigues - Lleida
Moto
KTM 1290 superadventure S
Bon dia, companys i companyes,

Voldria que això fos una mica de suggeriment per part vostre abans de fer una publicació fixa.

Com ja sabeu organitzar una sortida amb ruta i restaurant és una feina de dies i de molts contactes amb els restauradors per poder tindre les millors ofertes tant en diners com en gastronomia (d'això es tracta el grup) per tant, voldria saber totes les vostres opinions respecte a les passades, presents, i futures sortides, que us agradaria que incloguessin a la sortida, quin tipus de rutes, restaurants, o tipus de menjar.

Vull comentar això perquè som tots un grup collonut, però no voldria que fos jo solament la persona que ús animes a fer sortides d'esmorzar o de dinars.

Crec que podem entre tots organitzar-nos perquè aquest grup funcioni sense dependre de mi o els moderadors.

Per això per exemple, em @Pepxi en va proposar fer un dinar amb caragolada aprofitant el bon temps.

Dit això que us sembla, ho veieu correcte, la data, la caragolada, i si teniu algun restaurant que vosaltres creieu que es poden fer uns bons caragols.

Per descomptat no serà expressament de caragols ja saben que a molta gent no els agrada, però sí sera una de les parts importants de la sortida.

Jo soc de la província de Lleida i que millor lloc on trobar les caragolades en el seu punt, però voldria que vosaltres i com he esmentat més a dalt en doneu idees perquè puguem gaudir tots d'una bona trobada.

Espero els vostres comentaris i així doncs entre tots puguem decidir on anar.