• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Consells Restaurants Moteros

Nikokaos

Nikokaos

Residència habitual: Sobre Rodes
23 Feb 2020
753
1.185
Premis
15
Girona
Moto
Yamaha Fazer FZ6 S
Bones!!

Jo de moment puc recomanar Can Rafael, a Seva. El telf per si sou gaires: 938 84 16 51.
Platillos per sucar-hi pa, per mi dels millors que hi he estat en l'ultim any de sortides en moto.

No puc deixar de recomanar, en aquest cas per preu i ubicació (en curvetes o de pas) alguns més de diferents contrades:

- Can Met, a Mieres. A la carretera de Banyoles a Olot. Aquí fan una mica de tot, i fan torns per dinar.

- La Falda del Montseny, a prop de Sant Celoni. Precissament hi vam estar amb els GIROMOTER@S aquest diumenge. Carns a la brassa.

- Cafeteria Llers, a Llers. Els IAIO's de Girona hi han començat a anar-hi i diuen que els hi agrada per la relació quantitat-preu. Jo no hi he anat encara, però són de menjar!!

- Can Selvatà, a la carretera de Banyoles a Girona. Jo hi vaig al sortir de treballar els divendres a les 6 del matí...platillos, entrepans, brassa per fer-te tu la carn....

I crec que de moment no recomanaré cap altre lloc més. De moment !!
 

Fils similars