• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

Crònica Descobrint noves carreteres 07/11/2023

Cròniques de rutes en moto
Jaumenovas

Jaumenovas

Residència habitual: Sobre Rodes
16 Nov 2020
462
1.534
Premis
32
Moto
Honda X-ADV 750
Hola a tothom !!!
Avui tocava fer una sortideta i com que comença a fer fred, vaig pensar que millor anar cap al sud, sempre seria el fred més soportable i com feia dies que no ens veiem amb el nostre amic MAZINGUER-Z, doncs vaig agafar el Calimoto perquè em fes la ruta automàtica i en mode “Sinuoso” des de Terrassa, veient un resultat de Ruta molt original per sortir de les carreteres de confort.
Doncs com sempre a les 8:00 h del matí ens hem trobat amb @FormigaAtòmica ja que cap del altres companys avui no han pogut venir, per fer la seguent ruta de 226 Km.
-Sortida de Terrassa, direcció a Ullastrell, Sta. Ma. De Villalba, A-2 Martorell, agafant direcció La Beguda Baixa, Masquefa i devio a l’esquerra direcció Sant Sadurní de Noia seguint cap a Torrelavit, El Pla del Penedès, Sta. Maria de Bellver, Guardiola de Font-rubí, Sant Martí Sarroca, on hem parat a esmorçar, seguint a continuació a Pontons per una carretera molt revirada i amb bones condicions, fins arribar al Monestir de Santes Creus, on hem parat a fer unes fotos, seguint camí al Pont d’Armentera i ja arribar al Mas de Plata per saludar al amic MAZINGUER-Z.
De Tornada hem agafat direcció Pont d’Armentera, Querol, Esblada, Sta. Ma. de Miralles, seguir un devio a la dreta direcció Carme, La pobla de Claramunt, Odena, Sant Salvador de Guardiola, Marganell i seguidament agafar la C-55 i C-58, passant per Vacarisses i arribada a Terrassa.
Poso unes fotos i de la Ruta.

Salut a tothom‼️??✌️

De Terrassa a Mazinguer Z
IMG 8547


De Mazinguer Z a Terrassa.

IMG 8548


DSC07507DSC07518DSC07522IMG 8497DSC07525DSC07528DSC07524
 

Fils similars